Lig ve kupada başarılı bir grafik sergileyen Bursaspor, çıkışını Eskişehirspor karşısında sürdürmek istiyor.

GELİŞEREK ÖĞRENİYOR
Bugün oynanacak karşılaşma öncesi açıklamalarda bulanan Bursa teknik patronu Mustafa Er, 'Oyuncularım genç ve gelişerek öğreniyorlar. Bazı şeyleri tecrübe edinmek gerekiyor. Söylem etkili ama yaşayarak tecrübe edinmek daha farklı oluyor. Her rakibi yenebilecek konuma geldik. Oyuncularımız da buna inanıyor. İyi bir seriden geçiyoruz ancak, artık bu da geride kaldı. Şimdi Eskişehir maçına odaklanacağız' diye konuştu.

SON İKİ MAÇTA GALİBİYETİ KAÇIRDILAR
Eskişehir maçında rakibin konumuna bakmadan oynayacaklarının altını çizen Mustafa Er sözlerini şöyle sürdürdü:'Çok iyi konsantre olmak zorundayız. Rakibin konumuna bakmayacağız. Son sırada olabilirler ancak geride kalan 2 maçta galibiyet elde edecek bir konuma geldiler ve hatta galibiyeti kaçırdılar. Son iki maçta ivme yakaladılar.

BİZİ YENMİŞLERDİ
Onlar da 'Acaba Bursa'da galibiyete ulaşabilir miyiz?' diyecekler. Belki de geçen sene gelip bizi yenmişlerdi bu durum da onları ayrıca motive edecek. Biz de neleri iyi yaptık, nerede hata yaptık onları analiz edip mental olarak hazırlanmalıyız. Bu maça tamamen yoğunlaşıp iyi bir oyunla Eskişehir maçına hazırlanmak ve kazanmak istiyoruz.'