ANEMON OTEL'DE DÜZENLENDİ
Anemon Otel'de düzenlenen toplantıda ellerindeki bayraklarla Bakan Mevlüt Çavuşoğlu'nu karşılayan partililer büyük coşku yaşadı. Toplantıya Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, AK Parti Milletvekilleri Nabi Avcı, Emine Nur Günay, İl Başkanı Zihni Çalışkan, MHP İl Başkanı İsmail Candemir, BBP MKYK Üyesi Ahmet Namık Akdoğan, Cumhur İttifakı belediye ve ilçe başkanları ile teşkilat mensupları katıldı.

ÖNEMLİ ESERLER KAZANDIRDIK

Açılış konuşması yapan AK Parti İl Başkanı Zihni Çalışkan, 'Milletin desteğini insanlığın sevgisini hedefleyerek kurulan AK Parti, milleti esas alan insan odaklı siyaset yapan bir partidir. Bu bağlamda bugüne kadar yaptıkları fedakarlık çalışmalarından dolayı gece gündüz demeksizin inançla, kararlılıkla ve aşkla çalışan bütün teşkilat mensuplarımıza şükranlarımı sunuyorum. Teşkilatımızla birlikte sandık toplantıları, sosyal yardımlar, ev ziyaretleri, esnaf ziyaretleri, mahalle buluşmaları ile milletimizin yanında ve gönlünde olmaya gayret ediyoruz. Tüm üyelerimize ulaşarak ülkemizdeki değişim ve dönüşüm hareketine katkı vermek adına millete hizmeti kendimize şiar ettik' diye konuştu. AK Parti hükümetlerinin Eskişehir'e çok önemli eserler kazandırdığını vurgulayan Çalışkan, 'Kazandırmaya da devam etmektedir. Özellikle yaz döneminde Dede Korkut Parkı, Millet Bahçesi, Bilim Sanat Kültür Merkezi hemşerilerimizi rahat nefes aldıran alanlardır. Son dönemde hizmete giren yüzme havuzu ve İl Halk Kütüphanesi de hemşerilerimizin büyük bir memnuniyetini kazanmıştır' ifadelerini kullandı.

SONUÇLARI DEĞİŞTİRMEK İÇİN BURADAYIZ

'Dezenformasyonüzerinden siyaset yapılıyor' diyen Günay, 'Partimizin Eskişehir'de 2019 yılında aldığı yüzde 45'lik oy ile en yüksek oya ulaşıldı. Bunu teşkilatımız başardı. İnşallah çok daha iyisini yapacağımızdan şüphemiz yok. Teşkilat ile vekiller bir bütünün parçasıyız. Her yerdeyiz ve takipteyiz. Bizler sonucu değiştirmek için buradayız. Birileri konuşurken biz yol almaya devam ettik almaya devam edeceğiz' ifadelerini kullandı. Milletvekili Nabi Avcı ise kısa bir selamla konuşmasını yaparak kürsüden ayrıldı.

KENDİMİ EVİMDE HİSSEDİYORUM
Alkışlar eşliğinde kürsüye çıkan Bakan Mevlüt Çavuşoğlu, Eskişehir'den övgüyle söz etti. Bakan Çavuşoğlu, 'Daha önce söz verdim. ESOGÜ'de öğrencilerle hocalarımızla bir araya gelerek girişimci politikamızı paylaştık. Öğrencilerden enerji aldık. Eskişehir'e gelip de teşkilatımızla bir araya gelmeden dönmek olmazdı. Kısa süre içerisinde haber verilmesine rağmen bu salonu dolduran sevgisi artan siz kıymetli dava arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Sizlerin hakkınızı ödeyemeyiz. Liderimiz Erdoğan'ın selamlarını getirdim. Eylül ayında gelişimde buradaki tabloyu kendisine anlatmıştım. Gayretleri anlattım. Sayın cumhurbaşkanımız kendileri geldi Eskişehir'den büyük memnuniyetle döndü. Her gelişimde kendimi evimde hissediyorum. Önümüzdeki dönemlerde tekrar geleceğiz. Geçen gelişimizde dünyanın ne kadar hızlı değiştiğini uyum sağlamamız gerektiğini, karşı karşıya kaldığımız sınamalara karşı güçlü olmamız gerektiğini anlattım' dedi.

ESKİŞEHİRLİLER HİZMETİ KİMİN YAPTIĞINI İYİ BİLİYOR
Eskişehir'den övgüyle söz eden Bakan Çavuşoğlu şunları söyledi: 'AK Parti İl Başkanımız Eskişehir'e de iktidara geldiğimizde yapılan yatırımları kısaca anlattı. Eskişehir'e de yaptığımız hizmetleri anlatmaya gün yetmez. Eskişehir kimin hizmet yapıp kimin hizmet yapmadığını genelde ve yerelde gayet iyi biliyor. İnşallah bu denge de değişir. Bizi başarılı kılan sizlerin gayretleridir. 2023 için çok fazla bir şey söylememe gerek var mı? Eskişehir'de bu havayı hissettim bunu daha da fazla hissediyoruz. Çok çalışmamız gerekiyor. Yine Eskişehir'e geleceğim. Yine beraber çalışacağız. Dış politikayla ilgileniyoruz ilgilenmiyoruz olmaz. Teşkilatlarımız sayesinde bunları yapıyoruz.' Konuşmaların ardından soru cevap ile devam eden toplantı basına kapalı bir şekilde gerçekleştirildi.













YHT'den inince protokol üyeleri tarafından karşılanan Bakan Çavuşoğlu, engelli bir vatandaşın da sevgisiyle duygu dolu anlar yaşadı.