Eskişehirspor Kulübü Başkanı Mehmet Şimşek, transferi açabilecek güvenilir bir aday çıkması halinde genel kurul kararı alacaklarını, aday çıkmaması halinde sadece mali genel kurul yaparak yola devam edeceklerini söyledi.

YOL HARİTASI BELLİ OLDU
Eskişehirspor Taraftarlar Birliği'nin düzenlediği iftar yemeğine katılan Başkan Mehmet Şimşek, yeni sezon öncesi Siyah Kırmızılı kulübün yol haritası ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

GÜVENİLİR ADAYA KULÜBÜN ANAHTARINI VERİRİZ
ES TV 90+3 programının canlı yayınladığı iftar programında Murat Dağtekin'e son gelişmeleri değerlendiren Başkan Şimşek, 'Biz kanımızın son damlasına kadar çalıştık, çalışmaya da devam ediyoruz. Biz koltuk sevdalısı değiliz. Transferi açabilecek, kulübe maddi anlamda destek sağlayacak kişilere kulübün anahtarını veririz. Ancak başka işler için kulübe talip olanların karşısında dururum.'

MALİ GENEL KURULU YAPARIZ
'Eskişehirspor camiasının kabulleneceği bir aday çıkması halinde genel kurul kararı alırız. Yoksa tüzük gereği mayıs sonu, haziranın ilk haftasında yapmak zorunda olduğumuz Mali Genel Kurulumuzu yaparız.
Biz bayrağı yere düşürmeyiz. Yola devam ederiz. Yeni bir yasa çıktı. Biz yasadan da korkmuyoruz. Biz Eskişehirsporluyuz. Alnımız ak, başımız dik bir şekilde kulübümüzü yönettik.'

TARAFTARIMIZ HAKKINI HELAL ETSİN
'Yeni sezon öncesi de geciken ödemeleri yapabilmek için kaynak arayışlarımız sürüyor. Siyasilerimiz geliyor bizlere bazı sözler veriyorlar. Bazıları gelişmekte ve olma durumuna geldi. Yıkılan tesislerin daha güzeli yapılacak. Yeter ki birlik ve beraberlik olsun. Taraftarımız hakkını helal etsin onları bu sezon üzdük. Ama içleri rahat olsun kulübün ne parasını elledik ne de ellettik' dedi.