Ser, 'Ben de anneyim, en azından bir öperken iki öpmeye başladım. Beş öperken on öpmeye başladım. Herkes de öpsün diye çocuklarını doya doya dışarıda ki resmi paylaştım.' şeklinde konuştu.
Merkez üssü Kahramanmaraş Pazarcık'ta meydana gelen ve 10 ilde büyük ölümlere neden olan deprem tüm yurtta vatandaşları derinden etkiledi. Bunlardan bir tanesi enkaz altında hayatını kaybeden kızının elini tutan baba Mesut Hançer'in fotoğrafıydı.
Bilecik'te de depremden etkilenen iki çocuk annesi Semra Aslan Ser, baba Mesut Hançer'e ait yürek burkan o anının karesini iş yerinin camına astı.
Aslan Ser, yaşadığı duyguları şu şekilde ifade etti:
'Ben Semra Aslan Ser, iki çocuk annesiyim. 5 yaşında dünyalar tatlısı bir kızım, 13 yaşında bir oğlum var. Lakin bu çocuklarımı yarın göremeyeceğim korkusu başladı. Çünkü deprem felaketinde olan şehitlerimiz, yaralılarımız onların birebir aynısı yaşamasak da, aynı acıyı paylaşıyoruz. Ben de anneyim, en azından bir öperken iki öpmeye başladım. Beş öperken on öpmeye başladım. Herkes de öpsün diye çocuklarını doya doya dışarıda ki resmi paylaştım.
Diğer yandan ölenlerimize Allah'tan rahmet kalanlarımıza acil şifalar diliyorum. Umarın inşallah Allah bir daha göstermesin. Çünkü gerçekten çok acı. Sanmasınlar ki, biz uzaktayız, bu taraflardayız, onu hissetmiyoruz. Ama orası sallanıyor bizim yüreğimiz yıkılıyor.'