Yönetimin yoğun bir şekilde çalıştığını belirten Şimşek, 'Toprağa düşene kadar mücadele edeceğiz. Bu işler bu kadar basit değil. Yönetim kurulumuzun hakkını yemeyin' dedi.

ŞİMŞEK TEPKİ GÖSTERDİ
Eskişehirspor Kulübü Başkanı Mehmet Şimşek, sosyal medya hesabından ilginç bir açıklama yaptı. Yönetimin oturduğu yerden ve sosyal medyadan kulüp yönettiği yönündeki bir eleştiriye tepki gösterdiği öğrenilen Şimşek, yönetimin iki günlük çalışma programını yazarak, tepki gösterdi.

KİMSE İTHAMDA BULUNAMAZ
Başkan Şimşek yaptığı paylaşımda, 'Eskişehirspor yönetimine kimse 'Oturdukları yerden yönetiyorlar' diye ithamda bulunamaz. 2 yöneticimiz İstanbul'da görüşmede, 2 yöneticimiz rahatsızlanan ve hastaneye giden futbolcumuzun başında. 1 yöneticimiz el ilanları ile uğraşıyor. Uzaktan davulun sesi güzel gelir.

BU İŞLER BASİT DEĞİL
Yarın (bugün) 2 yöneticimiz Ankara'da, 1 yöneticimiz billbord ve el ilanı ile uğraşacak. 2 yöneticimiz mülki idarecilerimiz ile görüşecek. Toprağa düşene kadar mücadele edeceğiz. Bu işler bu kadar basit değil. Yönetim kurulumuzun hakkını yemeyin. İşlerinden ailesinden ödün veriyor.

KENDİ KENDİNE GELMİYOR
Bu iş bayrak yarışı tüm yönetim kurulları Eskişehirspor yaşasın diye uğraşır. Bu localar, Led reklamlar, kıyafetler, deplasman masrafları kendi kendine gelmiyor. Yalvararak, rica ederek, isteyerek, ziyaret ederek geliyor. Yaşasın Eskişehirspor' paylaşımını yaptı.