10 yıldır Eskişehirlilere mağaza, market, kafe, restoran, çocuk oyun alanı, sinema, fastfood, eczane, kuru temizleme, medikal, kuaför, oto yıkama ve sağlıklı yaşam merkezi alanlarında hizmet veren Özdilek Eskişehir, 10. yaşında birçok etkinlik ve kampanyayla doğum günü hazırlığı yapıyor.

Özdilek Eskişehir 10. Yılını dans gösterileriyle kutladı. Break Dance, Tango, Salsa, Bachata dans Gösterileri Özdilek misafirleri tarafından çok beğenildi. Çocukların ve ailelerin çok beğendiği gösteride herkes eğlenceli dakikalar geçirdi. Açılış yıl dönümüne özel 24-27 Aralık tarihlerinde birçok kampanya ve indirimli ürünlerle müşterilerine hesaplı alışveriş şansı sunacak Özdilek Eskişehir'e uğramayı ihmal etmeyin.

Özdilek Eskişehir AVM Müdürü Alim Durmaz; 'Özdilek AVM'ye gelip mutlu olarak ayrılmanız bizim en öncelikli amacımızdır. Sizlere her zaman en iyi ve en kaliteli hizmeti sunmak için buradayız. Özdilek AVM müşterilerimizin keyif alacağı sosyal bir AVM, bu sebeple AVM'mizi ziyaret eden müşterilerimiz Eskişehir'de ilk defa gerçekleşen etkinliklere ücretsiz katılabilir ve avantajlı fiyatlarla alışveriş yapabilirler. 10. Yılımızı kutladığımız bugünlerde tüm Eskişehirlilere teşekkür ediyorum.' İfadelerini kullandı. HM