2020 yılını büyük hayal kırıklıkları ve başarısızlıklarla geride bırakan Eskişehirspor, 2021 yılının ilk maçını bugün saat 16.00'da sahasında Boluspor ile oynayacak. Ligde son 29 maçta galibiyet yüzü göremeyen Siyah Kırmızılar, Bolu karşısında yeni bir sayfa açmak istiyor.

İLK YARI PERDESİ KAPANIYOR
TFF 1. Lig'de 17 maçlık ilk yarı perdesini, bugün sahasında Boluspor ile oynayacağı karşılaşmayla kapatacak Eskişehirspor'da, hazırlıklar galibiyet parolası ile tamamlandı.

29 MAÇTIR SÜREN HASRET
2020 yılında oynadığı son 29 lig maçında galibiyet yüzü göremeyen Siyah Kırmızılı takım, 2021 yılında oynayacağı ilk maçta bu şansızlığını kırmak için sahaya çıkacak.

HAZIRLIKLAR 3 PUAN İÇİN
Teknik Direktör İlhan Var nezaretinde hazırlıklarını tamamlayan ve bugün saat 16.00'da oynanacak maç saatini beklemeye başlayan Eskişehirspor, Bolu maçıyla birlikte 17 maçlık ilk yarı maratonunu tamamlamış olacak.

HAKEM TAŞKINSOY
Diğer taraftan bugün saat 16.00'da oynanacak Eskişehirspor-Boluspor maçını İstanbul Bölgesi Üst Klasman Hakemlerinden Abdullah Buğra Taşkınsoy yönetecek. Yardımcıları ise Mehmet Yıldırım, Selahattin Altay ve Enver Aydın olacak.

ESKİŞEHİR'DE 29.BULUŞMA
Ayrıca Eskişehirspor ve Boluspor arasında 1970 yılında başlayan ve bugüne gelen rekabette, daha önce toplam 51 maçta karşılaşan her iki takım, bugün 52.kez birbirlerine rakip olacak. Bu karşılaşmalarda Eskişehirspor 15 maçtan galibiyetle ayrılırken, Boluspor 14 maçı kazandı. 22 karşılaşma ise beraberlik ile sona erdi. İki takım arasında oynanan 51 maçta Eskişehirspor rakip filelere 55 gol gönderirken, kalesinde ise 56 gol gördü. Rakibini Eskişehir'de 28 maçta ağırlayan Eskişehirspor bu maçlardan 12 galibiyet, 14 beraberlik elde ederken, Boluspor'a sadece 2 kez sahasında mağlup oldu.