ES ES MAÇ İÇİN HAZIR
TFF 2. Lig 18. hafta maçında, 19 Aralık Pazar günü Ankara Demirspor ile karşılaşacak Siyah Kırmızılı futbolcular, ilk yarının ve 2021 yılının son maçından kayıpsız ayrılmanın hesaplarını yapıyor.
Teknik Direktör Suat Kaya nezaretinde Başkent temsilcisi ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdüren Eskişehirspor, tesislerinde kampa girerek Pazar günü saat 13.00'te oynanacak karşılaşmayı beklemeye başladı.

UMUTLAR DEVAM ETSİN
Taraftarı önünde ilk yarıyı galibiyetle kapatmak, ligde kalma yolundaki rakipleri ile arasındaki puan farkının açılmasını önlemek isteyen Siyah Kırmızılılar, 2021 yılının son maçından 3 puanla ayrıldığı taktirde, ligde kalma yolundaki umutlarını 2022 yılına taşımış olacak.

TARAFTARA HEDİYE OLSUN
Eskişehirspor ve camiası için sezonun en kritik maçı olma özelliği taşıyan karşılaşma öncesi, futbolcularını uyaran ve bu maçı kazanmaktan başka çarelerinin olmadığını belirten Teknik Direktör Suat Kaya, hem 2021 yılına galibiyetle veda etmek, hem de alınacak galibiyeti taraftarlara armağan etmek için sahaya çıkacak futbolcuların ellerinden geleni yapmalarını istedi.

ANKARA DEMİR İLE 17. RANDEVU
Ayrıca Eskişehirspor ve Ankara Demirspor arasında Pazar günü oynanacak karşılaşma, her iki takımın 56 yıllık rekabetini içeriyor. İlk kez 1966 yılında Başkent ekibi ile karşılaşan Eskişehirspor, geride kalan 56 yıllık tarihinde Ankara Demirspor ile 16 maçta karşı karşıya geldi.10 Süper Lig, 2 Türkiye Kupası ve 4'ü 2. Lig olmak üzere oynanan 16 karşılaşmada, Eskişehirspor 9 galibiyet alırken, Ankara Demirspor ise 3 kez sahadan galibiyetle ayrıldı. 4 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı.

HAKEM ÖZYEMİŞÇİOĞLU
Diğer taraftan Eskişehir Atatürk Stadında saat 13.00'te oynanacak Eskişehirspor-Ankara Demirspor mücadelesinde, Aydın Bölgesi Klasman Hakemi Eren Özyemişçioğlu düdük çalacak. Yardımcıları ise Ersin Erbay, Hüseyin Kıvanç Durmaz ve 4.hakem ise Mehmet Semih Güçlü olacak.