İlk devre berabere
17. dakikada Mehmet Tosun'un sert şutunda kaleci Efehan topu iki hamlede kontrol etti. Es Es ilk pozisyonda fileleri sarstı. 18'de Onur Arı sağ kanattan çalımlarla ceza sahasına yaklaştı ve şutu kaleciden döndü. Seken topu Metehan tamamlamak istese de onun şutunda da top savunmayı geçmedi. Topu önünde bulan Berkay güzel bir vuruşla golü kaydetti 0-1. 20'de Tufan'ın şutunda Efehan kalesini gole kapattı. Es Es'in üstünlüğü 44'e kadar sürdü. Eray Ertorun'un ayağından kaçırdığı top sonrası Derince taç kullandı. Taçtan topu alan Mehmet Tosun şık bir vuruşla skoru 1-1 yaptı. Golün santrasında yapılan hatada İsa ceza sahası içinde topu kaleye yolladı. Savunmada Arda Okumuş topu çeldi ve ilk devre 1-1 bitti.

Son dakikada yıkıldık
Ev sahibi Derincespor maçın ikinci devresini golle açtı Soldan açılan ortada arka direkte kafa vuruşu ile fileleri gören Uğurcan, Derince'yi 2-1 öne geçiren golü filelere gönderdi. Eskişehirspor'da 50 ve 51'de Onur Arı golle burun buruna geldi. 51'de Onur'un kafa vuruşu direkte patladı. 68'de ise ikinci sarı karttan kırmızı kart gören Muhammet Eskişehirspor'u 10 kişi bıraktı. 10 kişi kalan Şimşekler 71'de skoru dengeledi. Tolga Yakut'un pasında kaleci ile karşı karşıya kalan Onur Arı skoru 2-2 yaptı. 89'da ise sağ kanattan gönderilen ortaya iyi yükselen Furkan, Derince'yi 3-2 öne geçirdi ve Siyah Kırmızılılar evine 3-2'lik mağlubiyetle döndü.


Belediye Derincespor
Mert Korkmaz
Fatih Yıldırım
Kadir Torbacı
R. Özkabak (Dk. 76. Uğurcan İkikardeş)
Bertuğ Başdemir (Dk. 76. Furkan)
İsa Nalbalt (Dk.46. Uğurcan)
Mehmet Tosun
Deniz Gelen
Efe Karaoğlu
İlker Cihan
Tayfun Kırca

Eskişehirspor
Efehan Kaptan
Muhammet Yahya
Arda Okumuş
Kaan Gaman
Onur Bayramoğlu (Dk 73. Sezgin Çolpan)
Onur Arı
Utku Kızılkaya
Metehan Toprak (Dk 81. Ömer Faruk)
Eray Ertorun (Dk. 46 Tolga Yakut)
Berkay Tanır (Dk. 76 Göktuğ Kaan)
Bartu Göçmen

Stat: Derince Stadyumu
Hakem: Buğra Vartemel
Sarı Kartlar: Muhammet Yahya, Bartu Göçmen, Berkay Tanır, Onur Bayramoğlu, Onur Arı (Eskişehirspor), Mehmet Tosun, Tufan Gelen, Tayfun Kırca, Uğurcan İkikardeş (Derince BLD)
Kırmızı Kart: Muhammet Yahya (Dk.68)
Goller: Mehmet Tosun (Dk.43) Uğurcan Bekçi (Dk. 46), Furkan Gedik (Dk. 89) Derince BLD. Berkay Tanır (Dk.18) Onur Arı (Dk.76) Eskişehirspor