Sağ elini hiç kullanamayan Sam'in yürümesinde yaşadığı aksaklıklar ve motor becerilerinde yaşanan sıkıntılar ailesini harekete geçirdi. Sam'ın ailesi, ülkesinde gördükleri tedavilerden sonuç alamayınca Eskişehir'e gelmeye karar verdi. Eskişehir Fizyomer Terapia Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi'nde yapılan tedavilerin ardından Sam, sağlığına kavuşmaya başladı.

DAHA DA SOSYALLEŞTİ
Eskişehir Fizyomer Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Tıp Merkezi Kurucusu ve Tıbbi Direktörü Doktor Türkan Tünerir, ailenin Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon için dünyada bu işi en iyi yapan merkezleri araştırırken annesinin arkadaşlarının da tavsiyesi üzerine Fizyomer'i bulduklarını söyledi. Tünerir, hastanın 8 aylık doğduğunu ve doğumunda solunum problemi yaşayarak bir ay yoğun bakımda yattığını belirtti.

DOKTORLARA MİNNETTARIM
Sam ile birlikte Eskişehir'e gelerek tedaviden aldıkları sonuçtan memnun olduklarını dile getiren babaanne ise şu ifadeleri kullandı: 'Ülkemizde elde edemediğimiz sonuçların çok daha fazlasını Fizyomer'de elde ettik. Bütün personele de ayrıca teşekkürlerimizi sunuyoruz.' İHA