Kurslar tüm hızıyla sürüyor
Tepebaşı Belediyesi'nin Şirintepe Mahallesi'nde hizmet veren Yunus Emre Spor Tesisleri'nde her yaştan vatandaş için gerçekleştirilen spor kursları tüm hızıyla devam ediyor. Tepebaşı Belediyesi tarafından Şirintepe Mahallesi'nde hizmete kazandırılan Yunus Emre Spor Tesisleri bünyesinde hizmet veren cimnastik salonu da, bu branştaki boşluğu doldurarak öne çıkmayı başarmış durumda.

Pek çok faydası bulunuyor
Sağladığı pek çok fayda ile dikkat çeken cimnastiğin, kentteki en uğrak noktası haline gelmeyi başaran Yunus Emre Spor Tesisleri'nde, çocuklar sağlıklı ve nezih bir ortam içinde spor yapıyor. Cimnastik, çocukların bedensel ve zihinsel gelişime katkısı, duruş bozukluklarının düzelmesi, sosyal faydaları ve bireylerin kendilerine güven kazanması gibi özellikleri ile dikkat çekiyor.

4-9 yaş arası 450 çocuk
Hizmete girdiği günden bu yana ilgi odağı haline gelen tam donanımlı cimnastik salonunda, yeni dönem eğitimleri kapsamında 4-9 yaş arası 450 öğrenci 16 grup halinde spor yapıyor. Tepebaşı Belediyesi yetkilileri, tam donanımlı cimnastik salonunda profesyonel eğitmenleri ile Eskişehirli çocukların sağlıklı biçimde cimnastik yapabilmesi için eğitim çalışmalarına aralıksız olarak devam edileceğini bildirdi.

Tam donanımlı salon
Yunus Emre Spor Tesisleri bünyesindeki cimnastik salonunun 3 metre derinliğinde trambolini bulunuyor. Tırmanma halatları ve halkalarının yanı sıra 3 metre derinliğinde sünger havuzu yer alıyor. 3 metre uzunluğunda 2 adet deri kaplamalı denge aleti, ahşap cimnastik sıraları ve merdivenleri, 5 katlı atlama kasası ve 20 adet amut barı gibi donatıları sayesinde cimnastik salonu tam donanımlı olarak öne çıkıyor.

Sadece cimnastik değil
Tepebaşı Belediyesi tarafından açılan yaz dönemi kursları kapsamında sadece cimnastik eğitimleri verilmiyor. Cimnastiğin yanı sıra çocuklar için basketbol, voleybol, futbol, tekvando, judo, masa tenisi, junior survivor ve satranç kursunun düzenlendiği Yunus Emre Spor Tesisleri hakkında bilgi almak isteyen vatandaşlar, 0 (222) 335 51 85 ve 0 (535) 490 82 71 numaralı telefondan yetkililere ulaşabiliyor. HM