İlçe halkı tarafından uzun süredir gündeme getirilen sosyal meydan talebi için çalışma yürüten Pazaryeri İlçesi Belediye Başkanı Zekiye Tekin EsTv aracılığı ile yaptığı açıklamada ilçe halkına bu noktada müjdeyi verdi.
İçişleri Bakanlığı tarafından Pazaryeri'ne 50 Milyon TL'lik bir hükümet konağı yatırımı yapılacağını söyleyen Başkan Tekin, buna paralel olarak sosyal meydan projesinin de hayata geçirileceğini söyledi.
Başkan Tekin hükümet konağı ve meydan projesine ilişkin EsTv'ye özel yaptığı açıklamada şunları aktardı: 'İçişleri Bakanlığı'mızın Pazaryeri İlçemizde hükümet konağı projesi başlıyor. İnşallah İçişleri Bakanlığı'ndan Pazaryeri'ne 50 Milyonluk bir hükümet konağı yatırımı geliyor. Bu konuda proje çalışmalarına başlandı. Meclis kararımız ile birlikte ilçemizin uygun görülen yerine hükümet konağı yapılacak. Mevcut hükümet konağının olduğu yerde de Pazaryeri halkımızın bizden istediği meydan projemizi gerçekleştirmiş olacağız. Hem ilçemizi bir ivme kazandırmış olacağız hem de bir sosyal yaşam alanı olmuş olacak.' HM