Haydi büyük taraftar
Maddi kaynak arayışlarına devam eden Eskişehirspor yönetimi, 6 maçlık kombine satışı projesini bugün hayata geçirdi. İç sahada oynanacak 6 maç için kombine alacak taraftarlar hem kulübe sıcak para sağlayacak hem de avantajlı fiyatla maçları takip edebilecek. Kulüpten yapılan paylaşımda, 'Haydi büyük taraftar, karanlıktan aydınlığa omuz omuza yürüyelim!' ifadelerine yer verildi.

Bilet fiyatları değişti
Öte yandan bilet fiyatlarında da değişikilik yapıldı. Daha önce kale arkası 15, maraton 25, VİP tribünü ise 50 TL'den satılıyordu. Bugün alınan karar sonrası kale arkası 25, maraton 50, VİP ise 100 TL oldu. Kombineler ise kale arkası 100 TL, maraton 200 TL, VİP ise 500 TL olarak satışa sunuldu. Yönetim kurulu, camianın kombinelere ilgi göstermesini ümit ediyor.

Birlik ve beraberlik
Konu ile ilgili Eskişehirspor'dan yapılan paylaşımda, 'Birlik ve beraberliğe, taraftarımızın her zamanki itici gücüne ihtiyacımızın olduğu karanlıktan aydınlığa uzanan bu yolda her koşulda takımına sahip çıkan cefakar taraftarımızın desteğini bekliyoruz' ifadelerine yer verildi.