KUMBARASINI ALIP STADYUMA GELDİ
Eskişehirspor'a gönül veren minik taraftar Mert Topçu (12), kumbarasını kaptığı gibi Eskişehirspor'un başlattığı bilet kampanyasına destek olmak için Stadyuma koştu.
100 bilet alarak Eskişehirspor kulübünün yaşam mücadelesine destek olmak isteyen Eskişehirspor sevdalısı Mert, Başkan Mehmet Şimşek ve Başkan Vekili Erkan Koca'ya duygusal anlar anlar yaşattı.

CANLI YAYINDA DUYGU FIRTINASI
Karacabey karşılaşması için elindeki kumbarayla stadyuma gelen Mert, ES TV maç öncesi özel yayınına konuk oldu. Canlı yayında kumbarasındaki harçlıkları kulübe bağışlamak istediğini belirten Mert'i, Eskişehirspor Kulüp Başkanı Mehmet Şimşek ve Başkanvekili Erkan Koca karşıladı.

MERT ÖRNEK OLSUN
Mehmet Şimşek ve Erkan Koca yaptığı açıklamada, 'Mert adı gibi Mert. Harçlıklarını toplayıp kumbarasını alıp bize bağış yapmak istedi. Bu parayı alamayız. Bu çocuk gibi olmayan kulübü görmezden gelenler utansın. Şehrin ağabeyiyim diye, şehrin önderleriyiz diye, şehrin işadamıyız diye gezenlere Mert bir örnek olsun.

BU ARMAYI YERE DÜŞÜRMEYİZ
Mert bu parayı güle güle harca. Sen hiç merak etme, senin gibiler olduğu sürece biz bu armayı asla yere düşürmeyeceğiz. Mert Topçu'ya çok teşekkür ediyoruz. Mert kardeşlerimiz için yönetim kurulu olarak sonuna kadar mücadele edeceğiz' dedi.