'Tahtayı açmak kalbimizden, gönlümüzden geçiyor. Fakat çok kolay değil. Şartlar çok zor. Sıkıntılar devam ediyor. Eskişehirspor'un geliri yok. Eskişehirspor'a taraftarından başka sahip çıkan yok.'
'Sizler gibi Eskişehirspor'a gönül vermiş gençlerin başını öne eğdirmeyeceğiz. Gurur duyacağı, Eskişehirsporlu olmaktan onur duyacağı bir takım kurmak hayalimiz' dedi.

İZMİR'DEN GELİP DESTEK OLDU
Eskişehirspor sevdalısı İzmir'de yaşayan görme engelli Kaan Kuş, ailesi ile Eskişehir'e gelerek, Siyah Kırmızılı kulübün başlatmaya hazırlandığı fidan kampanyasına destek oldu.

BAŞKAN AKGÖREN İLE RÖPORTAJ YAPTI
'Eskişehirsporumuza fidan kampanyasında destekte bulunduk. Herkesi fidan kampanyasına desteklemeye davet ediyorum' diyen minik Kaan, Başkan Mustafa Akgören'i de işyerinde ziyaret ederek, Akgören ile Youtube kanalında röportaj gerçekleştirdi.

ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ
Kaan'a forma hediye eden Başkan Akgören, görme engelli taraftarımızın sorularını yanıtladı.
Gelecek planları ve Eskişehirspor'u 6 ay sonra nerede görüyorsunuz sorusuna cevap veren Akgören, '6 ay sonra Eskişehirspor 2. Lig'de olacak. Bir sezon sonra inşallah tekrar bu lige dönmek için elimizden geleni yapacağız' dedi.

KISA SÜREDE DEĞİŞTİREMEYİZ
Kulübün durumunun ortada olduğunu ve zor günlerden geçtiğini de aktaran Akgören, 'Kötü günlerden geçiyoruz. Günden güne toparlanıyoruz. İyi günler yaklaşıyor. Karanlık tünelin ucundaki ışığı gördük. Yavaş yavaş çıkacağız bu tünelden. Biraz sabretmek lazım, biraz çaba sarf etmek lazım. Soğukkanlı olmak gerekiyor. Kısa sürede çok şeyi değiştiremeyiz ama 6 ay sonra bugünden daha iyi olacağız.
Zamanla 2-3 sene camia sabreder, bu makamda olursak inşallah çok farklı şeyler konuşacağız' dedi.

TAHTAYI AÇMAK GÖNLÜMÜZDEN GEÇİYOR
Minik Kaan'ın 'Herkesin merakla beklediği şey transfer tahtası. Tahta açılacak mı?' sorusuna da cevap veren Akgören, 'Transfer tahtasının açılmasını çok istiyoruz. Tahtayı açarsak, mevcut futbolculara takviye yaparak gelecek sezon şampiyon olacağımıza inanıyoruz.

BAŞKA SAHİP ÇIKAN YOK
Tahtayı açmak kalbimizden gönlümüzden geçiyor. Fakat çok kolay değil. Şartlar çok zor. Sıkıntılar devam ediyor. Eskişehirspor'un geliri yok. Eskişehirspor'a taraftarından başka sahip çıkan yok.

PROJELER GELECEĞİ TASARLAYACAK
Projeler geliştirmeye devam edeceğiz. Bu projelerle hem Eskişehirspor'un geçmişini toparlayacağız, hem de geleceğini yeni baştan tasarlayıp planlayacağız.
Sizler gibi Eskişehirspor'a gönül vermiş gençlerin başını öne eğdirmeyeceğiz. Gurur duyacağı, Eskişehirsporlu olmaktan onur duyacağı bir takım kurmak hayalimiz' dedi.

FİDAN KAMPANYASI 8 NİSAN'DA
Hayata geçirilen projelerin son durumunu da anlatan Akgören, 'Son projemiz Token ve fidan. Token'in ilk etabı çok başarılı oldu. Üç dört ay sonra ikinci etabı başlayacak. İkinci proje hatıra ormanı. 8 Nisan gibi ilk lansman yapılacak. İlk hatıra ormanı hayata geçecek. Çok ciddi bir kampanya hazırlıyoruz. Taraftarların ve Türkiye'de Eskişehirspor'u seven halkımızı, ülkesini yeşillendirmek isteyen herkesin destek olabileceği bir kampanya olacak.

SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUZ
İnşallah bu kampanyada 1 milyon, hatta geçersek, Eskişehirspor'umuzun geleceğinin kurtarılması adına çok önemli bir adım atmış oluruz. Biz de kampanyayı sabırsızlıkla bekliyoruz' dedi.
Diğer taraftan röportajın sonunda ise Akgören, İzmir'den gelerek takıma destek olan minik Kaan'ı, Pazar günü İzmir'de oynanacak Altınordu maçına davet etti.