ÜNLÜ İSİMLER ESKİŞEHİR'DE
Gerçekleşen zirvede birbirinden değerli 5 tanınmış kişi konuşmacı olarak katıldı. Çok sayıda öğrencinin katıldığı zirvede, gençler düzenlenen farklı etkinlikler ile de girişimciliğe dair hem bilgi sahibi oldular hem de önemli tecrübeler edindi. Zirvenin ilk gününde Sunay Akın, Harun Can ve Hayko Cepkin konuşmaları ile katılımcı gençlere ilham kaynağı oldu. Konuşmaların sonrasında gençler Prof. Dr. Ahmet Çabuk koordinatörlüğünde Girişimcilik ve Kriz yönetimi eğitimi aldı.

FARKINDALIK EĞİTİMLERİ
İkinci gün ESKİ genel müdürü Oğuzhan Özen in dünyada, ülkemizde ve şehrimizde 'Su tüketiminin önemi' isimli farkındalık eğitimi yapıldı. Etkinliğin ardından ise öğrenciler bazı şirketler adına gerçekleştirecekleri sunum için grup halinde proje hazırlığında bulundu. Öğrenciler projelerinde şirketlerin sorunlarını tespit ederek, fikirleriyle bu sorunlara yönelik çözüm önerileri geliştirdi. Şirketler(Atayurt Okulları, ICI,Mercedes, Haier,ESKİ,Sarar), katılımcı öğrencilere projelerine malzeme üretmek için bünyesindeki sorunları iletti ve öğrenciler aldıkları kriz yönetimi eğitimi ile sorunları çözüme ulaştırmak için çalıştı.

ÖDÜL TÖRENİ DÜZENLENDİ
Genç Girişimcilik Zirvesinin üçüncü günü ise Tahsin Bilge Avcı'nın konuşması ile başladı. Ardından öğrencilerin çalışmaları sonucunda buldukları çözümleri şirket yönetici ve temsilcilerine sunumları ve sunumların değerlendirilip her şirket için birinci gurubun seçilmesi ve ödül töreni ile sonlandırıldı. HM