Çalışkan, derneğimizi ziyaretlerinde MÜSİAD Eskişehir Şubesi Başkanı Hakan Duman ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından karşılandı.
Ak Parti Eskişehir İl Başkanı Av. Zihni Çalışkan 'MÜSİAD Eskişehir Şubesi Başkanı Hakan Duman, Yönetimini ve üyelerini ziyaret ederek Kahvaltı Programı ve İstişare Toplantısında iş insanlarımızla bir araya geldik. Şehrimizin gündemi ve Şehrimizin geleceğine dair öneri ve taleplere çözüm önerilerimizi konuştuk, karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Gösterdikleri misafirperverliği için MÜSİAD Eskişehir Şubesinin Değerli Başkanı Duman ve Yönetimine teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diliyorum' dedi.
MÜSİAD Eskişehir Şubesi Başkanı Duman, 'Ak Parti Eskişehir İl Başkanı ve aynı zamanda Değerli üyemiz de olan Av. Zihni Çalışkan'ın derneğimizi ziyaretinde şehrimiz ile ilgili istişarelerde bulunduk, karşılıklı fikir alışverişi yaptık. Eskişehir için birlik ve beraberlik çatısı altında yapılması gereken konuları konuştuk. Bu nazik ziyaretinden ve bilgilendirmelerinden dolayı Eskişehir ilimizin Değerli Ak Parti İl Başkanı Çalışkan'a teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diliyorum' dedi. HM