Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, bir süredir siyasi parti, dernek, sendika ve kitle örgütleri ile bir araya geliyor. Ziyaretlerine iş insanları ile devam eden Başkan Kurt, son olarak ihracat rekortmeni Nebi Hatipoğlu'nu ziyaret etti. Europen'in İmişehir 1. Gelişim Bölgesi'nde bulunan fabrikasında buluşan ikili, bir süre sohbet etti.

Döviz kurundaki yükselme, ekonomik kriz ve sosyal belediyeciliğin konuşulduğu ziyarette Başkan Kurt, Eskişehir'de istihdama ve milli gelire ihtiyaç olduğunu vurguladı. Hatipoğlu'na Eskişehir'de istihdam yarattığı için teşekkür eden Başkan Kurt, 'Nebi Hatipoğlu, ihracat rekortmeni oldu. Hem İmişehir 1. Gelişim Bölgesi'ne açılan yeni fabrikası hem de ihracat rekortmenliği için hayırlı olsuna geldik. Ben kendisini tebrik ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum' dedi.

Başkan Kurt'un yapmış olduğu ziyaretten dolayı memnuniyetini ifade eden Hatipoğlu, ziyareti için Başkan Kurt'a teşekkür etti. İmişehir 1. Gelişme Bölgesi'ne taşınan ilk fabrika olduklarını söyleyen Hatipoğlu, Eskişehir için çalışmaya devam edeceklerini dile getirdi. HM