Cumhuriyet Halk Partili Büyükşehir Belediye Başkanları, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen'in ev sahipliğinde Eskişehir'de bir araya geldi.
Başkanlar şehir gezisine çıktı. Odunpazarı'nda bulunan Büyükşehir Belediyesi Müzeler Kompleksi'ndeki Yılmaz Büyükerşen Balmumu Heykeller Müzesi, Kurtuluş Müzesi, Odunpazarı Modern Müzeyi gezen Büyükşehir Belediye Başkanları, gezi sırasında vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Başkanlar ayrıca Porsuk'ta bot turuna da katıldı.
Eskişehir'deki değişim ve gelişimin örnek olduğunu belirten Büyükşehir Belediye Başkanları, 'Belediyecilikte duayen bir isim olan Yılmaz Büyükerşen'in Anadolu'da oluşturduğu bu özel kentte bir arada olmaktan dolayı çok mutluyuz. Eskişehir Yılmaz Hoca ile birlikte gerçek bir Avrupa şehri olmuş. Bu güzel şehirde böylesi güzellikleri görmekten onur duyduk. Çok teşekkür ediyoruz. Eskişehir'i ve Yılmaz Hoca'nın eserlerini herkes gelip mutlaka yerinde görmeli' dediler. Ev sahipliği nedeniyle Büyükerşen'e teşekkür eden Başkanlar, Eskişehir Buluşmasını tamamlayarak kentten ayrıldılar. HM