Gelecek Partisi'nden istifa ederek, Büyük Birlik Partisi (BBP)'ne geçen Emre Bakırel ve Necati Gedik'in rozetlerini BBP MKYK Üyesi Ahmet Namık Akdoğan taktı. Partilerine teveccühün arttığını ifade eden Akdoğan, 'Bu gün iki değerli kardeşimizin rozetlerini takacağız biri daha önce de partimiz de görev yapmış ancak farklı arayışlar içerisinde bulunduktan sonra Geleceği Büyük Birlik Partimizde görmüş ve tekrar yuvaya dönmüş arkadaşımız Gelecek Partisi Odunpazarı İlçe Başkanı Emre Bakırel bir diğeri de yıllardır tanıdığımız ve duruşundan emin olduğumuz şehrimizin köklü ailelerinden olan Gelecek Partisi Tepebaşı ilçe başkanı kıymetli ağabeyimiz eski Maliye müdürlerimizden Necati Gedik ve onlarla birlikte iki yüze yakın Gelecek Partili kardeşimiz.Kendilerine hoş geldiniz diyorum' dedi.

YANLIŞ TEŞKİLATLANDI
Gelecek Partisi'nden ayrılma gerekçesi ile ilgili konuşan Emre Bakırel, 'Gelecek Partisi'nde bir duruş göremedik. Yapılan bir hazırlık yoktu. Biz de özünü, sözünü bildiğimiz partimize geri döndük' diye konuştu. Gelecek Partisi'nin teşkilatlanma şeklini eleştiren Necati Gedik ise, 'Yanlış adrese gitmişim. Doğru adrese geldiğime inanıyorum. Benim düşüncelerime göre ters bir şekilde teşkilatlandıkları için tavsip etmedim, hoşuma gitmedi, beğenmedim. Oradaki arkadaşalra başarılar dilerim' şeklinde konuştu.

MUSTAFA BAŞAK GÖREVDEN ALINDI
Ayrıca Necati Gedik, Gelecek Partisi Eskişehir İl Başkanı Mustafa Başak'ın genel merkez tarafından görevden alındığını iddia ederek, daha sonra tekrar il başkanlığı görevine getirilmesi nedeniyle de istifa etme kararı aldıklarını söyledi. HM