Mevcut yönetim maddi olarak çok zorlanırken camia ise güçlü bir yönetimin oluşmasını istiyor. Mevcut yönetim ise gündeminde kongre bulunmuyor. Devre arasına az bir süre kaldı ve bir an önce harekete geçilmezse iş işten geçecek.

'Yönetim yorulduysa dinlenmeli'
Mücadele ettiği TFF 3. Lig'de 9 puanla tekrar dibi gören ve son basamakta bulunan Eskişehirspor, ligde kalma savaşı veriyor. Geçtiğimiz hafta sonu alınan Mersin mağlubiyeti sonrası Başkan Mehmet Şimşek, 'Yorulduk' diye bir açıklamada bulunmuş Şimşek'in bu açıklamasının ardından ise Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Diri, 'Yönetim yorulduysa, dinlenmeli' demiş, camiada çıkmaya başlayan kongre sesleri yükselmişti.

Maddi kaynak bulamıyorlar
Mehmet Şimşek başkanlığındaki yönetim maddi anlamda kaynak bulmakta zorlanıyor. Şimşek, transfer tahtasının açmak için de güçlerinin olmadığını her defasında yineliyor. Camia ise artık maddi anlamda güçlü bir yönetim istiyor. Es Es sevdalıları artık gözlerini yönetime çevirdi. Şimşek başkanlığındaki yönetimin istifa edip etmeyeceği merakla edilirken taraftarlar, kulübü sahipsiz bırakmayan mevcut yönetimin de istifa ederek bir erdemlik göstermesi gerektiğini düşünüyor.

Gündemlerinde kongre yok
Camiada kongre sesleri yükselirken yönetim ise kongrenin takıma zarar vereceğini düşünerek kongreyi gündeme getirmiyor. Aday çıkması halinde görevi bırakabileceklerini belirten Şimşek yönetiminin hedefi ise ilk devreyi 15-16 puan bandında tamamlamak. Öte yandan hedeflenen 15-16 puan toplanamazsa Mehmet Şimşek ve yönetiminin nasıl bir yol haritası izleyeceği de akıllarda soru işareti oluşturuyor.