ERDOĞAN: EFSANEYİ AYAĞA KALDIRALIM
Göreve geldikleri günden itibaren, 4 aylık süre içinde yaptıkları çalışmalarla camianın takdirini toplayan, buna rağmen şehrin seçilmiş, atanmış, odaları ve iş insanlarından yeterli desteği göremeyen Eskişehirspor yönetiminin, kulübün kurtuluşu adına yaptığı dosya kapatma çalışmalarına destek verilmesi gerektiğini belirten Boğazın Kırmızı Şimşekleri Derneği Başkanı Selahattin Erdoğan, şehrin arma ve forma altında sadece bir kez bir araya gelmesi halinde, 56 yıllık Eskişehirspor efsanesinin tekrar ayağa kalkacağını söyledi.

BİN İŞ İNSANINDAN 50'ŞER BİN TL
Erdoğan yaptığı açıklamada, 'Tam 3 yıl önce 2018 Kasım ayında Eskişehirspor'un tüm dertlerinden kurtulması için '100'er TL verecek 1000 iş insanı yok mu?' diye sormuştuk. Bugün bu rakam nerdeyse 50'şer bin TL'ye düştü.
Sanayi kenti, ticaret kenti, tarım kenti Eskişehir'de şehrin en tanınmış markası Eskişehirspor için 50 bin TL'yi seve seve verecek 1000 iş insanı çıkmıyorsa burada durup düşünmek lazım!

KULÜP ÖCÜ HALİNE GETİRİLDİ
50 bin lira gibi cüzi bir miktarı Türkiye'nin en sevilen takımı, kentin en tanınmış markası için ver(e)meyen insanların sıkıntısı nedir? Küskünlük. Evet zamanında oldu ne yazık ki! İnsanlar küstürüldü. Kulüp öcü haline getirildi.
Eskişehirspor'u yönetenler ne yazık ki bu şehrin dinamiklerini küstürdüler.

KÜSKÜNLÜĞÜ BİTİRMEK İÇİN ADIMLAR ATIYORLAR
Fakat o devir kapandı. Şimdi Mehmet Şimşek ve ekibi ile 1965 Ruhu Eskişehirspor'un başında. Bu küskünlükleri bitirmek için de gerekli adımları atıyorlar, atacaklar.
Fakat bu adımların atılması için, takat lazım. Güç kuvvet lazım. Bir soluklanmak lazım. Eskişehirspor yönetiminin kent içi barış adına attığı adımlara bir karşılık gelmeli ki, bu adımlar güçlensin, hızlansın.

HER ŞEY ŞEFFAF DEĞİL Mİ?
Sözde güven değil; özde güven! Belki sözlerimizi süsleyip püsleyemedik ama bu yönetimimiz icraatları her türlü güveni hak etmiyor mu? Her şey şeffaf değil mi? Yapılan icraatlar hepimizin özlediği icraatlar değil mi?
Geçmiş yönetimler tarafından yok sayılan efsane isimlerimiz nakış nakış kulübümüzün her köşesine işlenmiyor mu? Geçmiş yönetimlerin sergilediği her türlü vefasızlık bir bir telafi edilmiyor mu?

GÜVENMEK VE İNANMAK İÇİN DAHA NE İSTİYORUZ
Kalbinde zerre Eskişehir ve Eskişehirspor sevgisi taşıyan her bireye tüm kapılar açılmadı mı? #Bizolacağız sloganıyla tüm Es Es sevdalılarıyla kulüp yönetimi kucaklaşmadı mı? Bu yönetime güvenmek ve inanmak için daha ne istiyoruz?
Yapılan bunca olumlu icraata rağmen halen çıkıp ''Eskişehir'de iş insanları kulübe güvenmiyor'' cümlesini medya önünde sarf eden sayın vekilimize sormak istiyorum; ''Güvenmeniz için bu yönetim başka ne yapsın!''
Bu kulübü bu duruma getirenlere bile güvenip para verenler, paraların çar çur edildiği bilmelerine rağmen para verenler, her kuruşu kulüp menfaatine harcayan bu yönetimin nesine güvenmiyorlar?

SİLSİNLER BİZ DE SİLELİM
'Şirketleşelim' diyenler neredeler? İşte size fırsat! Mehmet Şimşek ve ekibi tüm borçları nerdeyse 1/4 oranında pazarlıklarla kapatmak için tüm görüşmeleri yaptılar.
Bir çok alacaklı ''Bizim dönemimizde yöneticilik yapanlar, kulüpten alacaklarını silsinler biz de silelim'' diyorlar. Haydi hodri meydan! Eskişehirspor'da yöneticilik yapıp da alacağı olanlar ve dahi icraya verenler gelin bakalım!

YENİ BİR SAYFA AÇILDI
Geçmişin karanlığına düşmek değil maksadım. Geçmişi yargılama derdine düşersek, o karanlık dehlizden çıkamayız. Yeni yönetimle birlikte yeni bir sayfa açtık.

ES ES'E NEFES OLALIM
Geçmişte yapılan hatalardan ders alarak Yeniden Büyük Eskişehirspor ülkümüzü gerçekleştirmek için Mehmet Şimşek önderliğindeki yönetimin başlattığı kent içi barış ortamına hepimiz katkı sağlayalım. Nefessiz kalan Es Es'imize bir nefes olalım.

BİZ OLURSAK, HER ŞEY OLACAK
Şu kentte bir kere çok değil sadece bir kere tüm küskünlükleri bir kenara bırakabilsek, bir kere kentin en tanınmış markası için bir araya gelebilsek, bir kere birlik olabilsek, bir kere biz olabilsek, her şey olacak…'