Bilecik'in Bozüyük İlçe Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu'nun vizyon projelerinden birisi olan Boztram hafif raylı sistem çalışmaları büyük oranda tamamlandı. Başkan Bakkalcıoğlu Boztram ve Çarşı Projesi içerisinde yer alan 250 araçlık kapalı otopark hakkında bilgilendirilmelerde bulundu.
Boztram ile ilgili yalan yanlış birçok bilginin ortalıkta dolaştığına dikkat çeken Başkan Bakkalcıoğlu, projeye ilişkin yaptığı açıklamada şunları söyledi:
'Sevgili hemşerilerim, sizlere söz verdiğimiz büyük bir projemizi daha gerçekleştiriyoruz. Artık Bozüyük tramvayla buluşacak. Tramvay hakkında hiçbir bilgisi olmadan, detayını bilmeden, yalan yanlış sizleri yanıltıcı birçok bilginin ortalıkta dolaştığını biliyorum.
Tramvay hattımız adliye binasından başlayıp Eczacıbaşı Fabrikası'nda sonlanacak olan projemiz ile siz değerli Bozüyük halkının; rahat, ekonomik ve keyifli bir ulaşım imkanı sağlayacağız.'
İlçe merkezimizde yapmakta olduğumuz Çarşı Projemizde yer alan 250 araçlık yeraltı otoparkıyla da otopark sorununa önemli bir çözüm getireceğiz.
Projenin hazırlanmasında bütün imkanlarıyla desteğini veren; İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu'na Metro İstanbul Genel Müdürü Sayın Özgür Soy ve ekibine Bozüyük halkımız adına şükranlarımı sunuyorum. Tramvay hattımızın ilçemize, siz değerli hemşerilerime hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. HM