Şimşekler dakika 8'de penaltı kazandı. Tolga Yakut şık bir vuruşla skoru 1-0'a getirdi. 19'da ise skor dengelendi. Kütahya ekibi sol kanattan etkili geldi ve Yusuf Atasoy ceza sahasına gönderdi. Bu topu uzaklaştırmak isteyen Eray Ertorun topu kendi fileleri ile buluşturdu 1-1. Şimşekler toparlanamadan 23'te bir gole daha engel olamadı. Özgür Kazar, boş koşu yapan Yusuf'u gördü. Yusuf'un şutu savunmaya çarparak ağlarla buluştu ve Kütahya 2-1 öne geçti. Şimşekler 30'da eşitlik golünü penaltıdan buldu. Berkay'ın ceza sahası içerisinde düşürülmesi sonucu Şimşekler penaltı kazandı. Yine topun başına geçen Tolga Yakut skoru 2-2 yaptı.

40'da Kütahyaspor bir kez daha öne geçti. Talha ortasını ceza sahası içine açtı. Yusuf Atasoy, adeta uyuyan savunmanın arasından golü kaydetti ve ilk yarıyı Kütahya 3-2 önde tamamladı. Es Es ikinci yarıya da hızlı başladı. Ceza sahası dışında topu önüne alan Onur Arı kaleyi cepheden gören yerden golü attı ve skor 3-3 oldu. 53'te ise Onur Arı'nın ara pasında ceza sahası içinde sol çaprazda topla buluşan Cihangir'e kaleci izin vermedi. 85'te Kütahyaspor'da Emrah kafa vuruşu ile takımını tekrar öne geçirdi 3-4. 90+1'de Bartu'nun kırmızı kart görmesi ile 10 kişi kalan Es Es 4-3'lük skorla mağlup oldu.

Bu taraftar hiç sevinemeyecek mi?
Siyah Kırmızılı arma aşıkları, Belediye Kütahyaspor ile oynanan karşılaşmada yine takımın yanındaydı. Yaklaşık 4 bin taraftar, kritik karşılaşmada tribündeki yerini alırken 90 dakikanın ilk düdüğünden itibaren takımına müthiş destek vererek futbolcuları ateşlemeye çalıştı. Taraftarlar alınan mağlubiyetin ardından stadı yine üzgün terk etti. HM