Bu sabah Eskişehir'e dönen Eskişehirspor Başkanı Erkan Koca, Vali Erol Ayyıldız ile bir görüşme gerçekleştirdi. Toplantının ardından açıklama yapılmazken camia kulüpten müjdeli haberler bekliyor.

Kritik toplantı yapıldı
Siyah Kırmızılı kulübün transferinin açılabilmesi için yoğun görüşme trafikleri devam ediyor. Eskişehirspor yönetimi transferi kaldırabilmek için sona yaklaşmış durumda. Günlerdir İstanbul'da olan ve alacaklılardan imza almaya çalışan Eskişehirspor Başkanı Erkan Koca'nın, bu sabah İstanbul'dan döneceği ve öğlen saatlerinde Vali Erol Ayyıldız ile toplantı yapacağını yazmıştık. Bu toplantı bugün saat 14.40'ta Vali Erol Ayyıldız'ın makamında gerçekleşti.

Yarım saat sürdü
Vali Erol Ayyıldız'ın makamındaki toplantıya Eskişehirspor Kulübü Başkanı Erkan Koca, Kulüp Muhasebe Müdürü Gökay Şahin ve AK Parti İl Başkanı Zihni Çalışkan katıldı. Eskişehir Valiliği'ndeki kritik Eskişehirspor toplantısı yaklaşık yarım saat sürdü. Eskişehir Valisi Erol Ayyıldız'a transfer yasağındaki son durum aktarıldı. Taraflar toplantı sonrası açıklama yapmazken, sürecin olumlu bir şekilde ilerlediği öğrenildi. 1-2 gün içinde transfer yasağının kaldırıldığı müjdesinin verileceği düşünülüyor. HM