İmza topluyorlar
9 puanla ligin dibinde bulunan Eskişehirspor'un kümede kalması için, camianın tüm umutları transfer tahtasına çevrildi. Yaptığı her açıklamada transferi açacak maddi güçlerinin bulunmadığını ifade eden Eskişehirspor Başkanı Mehmet Şimşek ve yönetimi, maddi kaynak olmadan transfer yasağını kaldırmak için harekete geçti. Futbolcu ve kulüplerden imza almaya çalışan yönetimin en sona yine Trabzonspor dosyasını bırakacağı bilgisi edinildi.

Belirsizlik ortamı var
Takım son sırada yer alırken camia ise bir an önce transfer tahtasının açılmasını istiyor. İmzalardaki son durum ile ilgili yönetimden henüz bir açıklama gelmemesi ise yine belirsizlik ortamına sebebiyet verdi. Yönetimin eğer transferi açacak gücün olmaması halinde camia, güçlü bir yönetimin oluşmasını istiyor. İstanbul'da imza toplamaya çalışan Başkan Mehmet Şimşek'in, Elazığspor maçı sonrası camiayı bilgilendireceği düşünülüyor.

79 imza daha lazım
Öte yandan yöneticilerin imza almak için telefonla ulaştıkları kişilere, 'Kulüp tarihinin en zorlu dönemlerinden birini yaşıyor. 3. Lig'de son sıradayız. Biz yönetim olarak kulübü yaşatmaya çalışıyoruz. Transferi açmak için gece gündür çalışıyoruz. Sizler de kulüp yaşarsa paranızı alacaksınız. Kimseye paranızı silin demiyoruz' dediği öğrenildi. Yönetim A takımdaki futbolcular hariç 79 adet imza alırsa transferi açmayı başaracak.