TRİBÜN LİDERLERİYLE BİR ARAYA GELDİLER
Çatı Katı Tayfa tribün grubu, geçtiğimiz günlerde Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Başkanı ve Nefer Tribün Lideri Murat Diri ve tribün liderlerinden Mesut Arıbakan ile bir araya geldi.

KENETLENMİŞ BİR ESKİŞEHİRSPOR YIKILMAZ
Toplantıda Diri'nin doğum gününü kutlayan ve fikir alışverişinde bulunan Çatı Katı Tayfa üyeleri, yaptıkları açıklamada, 'Çatı Katı Tayfa olarak tribünlerimize yeni kardeşlerimizi kazandırıp büyümeyi görev bildik. Bazıları ilk defa Karacabey maçında o turnikelerden geçip o atmosferi yaşadı. Yine her zamanki gibi kenetlenmiş bir Eskişehirspor u kimse yıkamadı.'

BÜYÜK BİR AİLEYİZ
'Her geçen gün daha da büyüyen bir tayfa haline geldik. Tribün liderlerimiz Murat Diri ve Mesut Arıbakan ile bir araya geldik. Çatı Katı Tayfa olarak toplantımızı yapıp Murat reisimizin doğum gününü kutladık. Biz büyük bir aileyiz' dediler.

DESTEK OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ
ETB Başkanı Murat Diri ise, 'Eskişehirspor davasını yaşatmak için tribüne yeni kazandırdığımız ve tribündeki mevcut liseli kardeşlerimizle toplantı gerçekleştirdik. Bu şanlı Arma uğruna mücadelemiz her zaman devam edecektir. Çatı Katı Tayfa kardeşlerime her zaman destek olmaya devam edeceğiz' dedi.