Lütfü Yüksel'in de Vadişehir Mahallesi'nde yapımı devam eden Yaşlı Bakım Merkezi'nin kalan kısımlarını yapmayı taahhüt ettiğini söyleyen Başkan Kurt, İnal Ailesi ve Lütfü Yüksel'e teşekkür etti.

GÜVENİN SONUCU 4 YENİ KREŞ OLDU
Mecliste yaptığı konuşmada İnal Ailesi'ne teşekkür eden Başkan Kurt, 'Bu ciddi bir yatırımdır. Odunpazarı Belediyesi'ne olan güveni gösterir. Önerdikleri ya da ileri sürdükleri şartlarla o taşınmazları değerlendireceğimizi bütün Eskişehir'in bilmesinde yarar var. Meclisimiz kabul ederse biz de orada yaşlı bakım merkezi ve kreş hizmetlerini daha da artırmanın bir formülünü bulacağız' dedi. Lütfü Yüksel'e de teşekkür eden Başkan Kurt, 'Yine gündem maddelerinden biri de hemşehrimiz Lütfü Yüksel'in Vadişehir'de yapmakta olduğumuz Yaşlı Bakım Merkezi'nin bundan sonra kalan bölümlerin tümünü yapmayı taahhüt etmesi de ciddi bir katkıdır. Ben ona da Eskişehirlilerin huzurunda teşekkür ediyorum. Bu bizim açımızdan yaratılmış bir kaynaktır. Umarım yılbaşına kadar inşaatı bitecek ve Eskişehirlilerin hizmetine girecek' diye konuştu.

ÖRNEK OLUYORUZ
Konuyla ilgili konuşan Başkan Kurt, kendisine güvenerek Odunpazarı Belediyesi'ne kreş, yaşlı bakımevi yapımında katkıda ve bağışta bulunan tüm isimlere teşekkür etti. Odunpazarı Belediyesi'ne güvenen bu isimleri hayal kırıklığına uğratmayacaklarının altını çizen Başkan Kurt, 'Hep birlikte dayanışma içerisinde, bize duyulan güvenin verdiği cesaret ile Odunpazarı'nda kreş ve yaşlı bakımevi sayısını artıracağız' dedi. HM