Eskişehirspor, Spor Toto 1. Lig 26.hafta maçında deplasmanda Ankara Keçiörengücü'ne 1-0 mağlup oldu.

TFF 1. Lig'in 26. hafta mücadelesinde Ankara Keçiörengücü'ne konuk olan Eskişehirspor, rakibi karşısından 1-0'lık yenilgiyle ayrıldı.

Karşılaşmaya hızlı başlayan ev sahibi takım 13. dakikada golü buldu. Barış Alper Yılmaz'ın pasında topla buluşan Eze, yaptığı net vuruşla fileleri havalandırdı ve takımını öne geçiren isim oldu. 1-0

Gol dışında kısır geçen ilk 45 dakikalık bölümde her iki takımda ciddi bir pozisyon üretemezken, mücadelenin ikinci yarısında 84. dakikada gelişen atakta Daliba'nın ortasında savunmanın uzaklaştırmak istediği top Eze'nin arkasına düştü. Bu futbolcunun röveşata denemesinde top az farkla üstten dışarı gitti.
88. dakikada soldan kazanılan serbest vuruşta Talha topun başına geçti. Bu oyuncunun ortasında Keçiörengücü savunması son anda araya girerek tehlikeyi önledi.
90. dakikada ceza sahası dışında topla buluşan Uğur uzaktan şansını denedi. Bu futbolcunun kavisli şutunda top kale direğinin dibinden auta çıktı.

Karşılaşma ilk yarı atılan golle 1-0 Ankara Keçiörengücü'nün üstünlüğü ile sona ererken, ev sahibi takım bu galibiyetle puanını 43'e çıkartarak play-off yolunda umutlarını arttırdı.

Eskişehirspor ise 7 puanla son sırada yoluna devam ederek, son 8 maçının kaldığı 1. Ligde hafta sonu sahasında ağırlayacağı Adana Demirspor maçını düşünmeye başladı.