. 2. Lig'e veda eden ve kalan maçlarında prestij mücadelesi veren Siyah Kırmızılılar, Kırşehir Belediyespor'a 2-0 mağlup oldu.

DEPLASMAN GALİBİYETİNİ UNUTTUK
Bu sezon ligin ilk haftasında deplasmanda Karacabey Belediyespor'u 2-1 mağlup ederek lige iyi bir başlangıç yapan Siyah Kırmızılılar, bu maç sonrası deplasmanda oynadığı 15 karşılaşmada ise galibiyet yüzü göremedi.

KIRŞEHİR'DE UMDUĞUMUZU BULAMADIK
Bir önceki hafta oynanan Uşakspor maçında aldığı beraberlikle matematiksel olarak 3. Lig'e düşen ve ligde kalan maçlarında prestij mücadelesi veren Eskişehirspor, galibiyet parolası ile gittiği Kırşehir deplasmanında da umduğunu bulamadı.

KIRŞEHİR ÖNEMLİ EKSİKLERLE ÇIKTI
Ligde bir önceki hafta oynanan Nazilli Belediye maçı öncesi Teknik Direktörleri Hakan Karaca'ya tepki göstererek antrenmana çıkmayan ve yönetim tarafından kadro dışı bırakılan, önemli oyuncular Savaş Yorulmaz, Ozan Karabacak ve Sırat Yeşilördek'in yanı sıra, Savaş Tağa, Hasan Kaşıkara ve Eren Taşkın gibi oyuncularından mahrum bir şekilde Eskişehirspor'u ağırlayan Kırşehir temsilcisi, Siyah Kırmızılı gençler karşısında maça hızlı başlayarak bulduğu erken gollerle maçı kopardı.

GOLLER ERKEN GELDİ
Eskişehirspor karşısında maçın 10. dakikasında Zihni Temelci'nin golüyle 1-0 öne geçen ev sahibi Kırşehir Belediye, 20. dakikada Oktay Balcı ile skoru 2-0 yaptı.
İlk yarısı 2-0 ev sahibi takımın üstünlüğü ile tamamlanan mücadelede, ikinci yarı skoru değiştirecek pozisyonlardan yararlanamayan Eskişehirspor, deplasmandan 2-0'lık yenilgiyle döndü.