Eğitmen olarak Rekabet Akademisi kurucusu Özlem Dallı'nın yer aldığı etkinliğe öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. BTC Haber ve YDS Akademi'nin ana sponsoru olduğu etkinlikte Rekabet Akademisi kurucusu Özlem Dallı kripto paralar, Blockchain, Blockchain hukuku ve denetimi, Blockchain güvenlik sistemi, big data ve finans sektöründe dijital yetkinlikler konularında eğitim verdi.

FİNANSAL ALT YAPIDA YAPILIR
Dünyada gün geçtikçe güçlenen bir alan haline gelen Blockchain alt yapı sistemi hakkında eğitim veren Dallı konuşmasına şunları söyledi: 'Bu alanda ilk sektörel değişim finansla başladı. Finanstaki değişim dünyadaki bütün alternatifleri ve sektörleri değiştirdi. Zaten bir değişim ve dönüşüm yapılacaksa önce finansal alt yapıda yapılır. Bu değişim ve dönüşüm eğitim ve sağlık gibi diğer bütün sektörleri de etkiledi.' Ardından teknolojik gelişmelerin sağlık sektörüne olan faydalarına değinen Dallı, dijital rozetleri anlatarak eğitime devam etti.

ZİRVE PLANLIYORUZ
Öğrencilerin konuya ve kulübe olan yoğun ilgisinden memnun olduğunu belirten Dijital Dönüşüm Kulübü Genel Koordinatörü Yusuf Küsin ise, 'Mart ayında Blockchain ile ilgili bir zirvemiz var. Öğrencilerin bu konuya ilgisi ve talebi yoğun olduğu için bu doğrultuda Blockchain, big data, kripto para, finans sektörü, güvenlik sektörüyle ilgili festival havasında bir zirve planımız var.' dedi. HM