ŞİMŞEK İSYAN ETTİ
Eskişehirspor yönetiminden ilk kez isyan sesi yükseldi. Başkan Mehmet Şimşek, sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımda, dayanacak güçlerinin kalmadığı mesajını verdi.

TÜKENME NOKTASINA GELDİLER
6 ayı bulan görev süreleri içinde birçok FIFA dosyasının yanı sıra, yerli teknik adam ve futbolcu dosyasını kapatarak 40 milyon TL'ye yakın borcu azaltan, mevcut teknik kadro, futbolcular ve personelin maaş ve prim gibi ödemelerini zamanında yapan yönetim, bugüne kadar şehirden umduğu desteği bulamadığı için tükenme noktasına geldi.

BÖYLE DİRENİŞ OLMAZ
Şehri-i Sevda Grubunun geçtiğimiz günlerde yaptığı 61 bin 26 TL bağışın ardından, sosyal medyada bir Eskişehirspor taraftarı tarafından yapılan, 'Bir kampanya düşünün ki; en büyük bağışı taraftar grubu yapıyor. Listede az-çok milletvekilleri yok, belediye başkanları yok, mülki idari amirler yok, sanayiciler yok, oda borsa dernek başkanları yok..! Böyle direniş olmaz…' yorumuna, Başkan Mehmet Şimşek'ten cevap geldi.

ŞİMŞEK: GÜCÜMÜZ KALMADI
Başkan Mehmet Şimşek, bu yorumun altına yazdığı mesajda, 'Bizim direnecek gücümüz kalmadı. Bir avuç taraftar, dağ gibi bırakılmış borçlar, dosyalar... Olan kendini büyük sanan bu küçük şehrin markasına oluyor. Eskişehirspor, Eskişehir halkınındır. Markana sahip çık' diyerek, alacaklı dosyaların kapatılması için başlatılan fakat şehirden beklenilen desteği göremeyen, 'dosyakapat.com' kampanyasını hatırlattı.