Eskişehirspor Başkanı Mehmet Şimşek ise maçla ilgili geçtiğimiz günlerde, 'Karşıyaka maçı dönüm noktası. Yönetim olarak da dönüm noktası, futbol olarak da dönüm noktası…' demişti.

Sezonun ilk galibiyeti olsun
Eskişehirspor'da teknik kadro, geçtiğimiz Pazar günü alınan Edirnespor mağlubiyetinden sonra takıma izin vermemişti ve Siyah Kırmızılılar Karşıyaka maçı hazırlıklarına ara vermeden başlamıştı. Hafta boyunca Teknik Direktör Emre Özbayer yönetiminde Karşıyaka maçına bilenen Siyah Kırmızılılar, bugün yaptığı son çalışmanın ardından tesislerde kampa girdi. Siyah Kırmızılılar hem fizik hem de mental olarak maça hazır hale geldi ve sezonun ilk galibi için kenetlendi.

Camiayı mutlu etme planları
Mehmet Şimşek başkanlığındaki Eskişehirspor yönetimi, teknik heyet, takım ve taraftar artık bu sezonun ilk 3 puanını görmek istiyor. Karşıyaka'yı yenip sezonun ilk 3 puanını almak camiayı biraz olsun rahatlatıp kümede kalmak adına da umutlandıracak. Başkan Mehmet Şimşek geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, 'Karşıyaka maçı dönüm noktası. Yönetim olarak da, futbol olarak da dönüm noktası…' demişti. Eskişehirspor-Karşıyaka maçı yarın akşam saat 19.00'da oynanacak.