Pandemi sebebiyle kültür sanat organizasyonlarına ara veren Eskişehir Fuar Kongre Merkezi (EFKM) etkinliklere COVID-19 tedbirleri eşliğinde yeniden başladı. Vehbi Koç Kongre Merkezi ve ETO TÜYAP Fuar Merkezi, Aralık ayında çok sayıda yıldız isme ve etkinliğe ev sahipliği yapacak.

KONSERLER GERÇEKLEŞTİRİLECEK
11 Aralık'ta Doğu Demirkol, 15-16 Aralık'ta Hasan Can Kaya tek kişilik gösterileri ile Vehbi Koç Kongre Merkezi'ne konuk olacak. 18 Aralık'ta ise Cem Adrian, Vehbi Koç Kongre Merkezi'nde hayranlarıyla buluşacak.

EFKM'DE YILDIZLAR GEÇİDİ OLACAK
Yaptıkları müziklerle genç müzikseverlerin beğenisini toplayan Güneş-Uzi-Motive 18 Aralık günü, Can Ozan ve Yüz Yüzeyken Konuşuruz isimli müzik grubu ise 19 Aralık günü ETO-TÜYAP Fuar Merkezi'nde sevenleriyle buluşacak. Hakan Yılmaz ve Ebru Cündübeyoğlu, 19 Aralık günü Ölü'n Bizi Ayırıncaya Dek isimli tiyatro oyunuyla, Sumru Yavrucuk ise Shirley Valentine isimli tiyatro oyunuyla 24 Aralık'ta Vehbi Koç Kongre Merkezi'ne konuk olacak.

PANDEMİ TEDBİRLERİNE DİKKAT EDİLECEK
Vehbi Koç Kongre Merkezi ve ETO TÜYAP Fuar Merkezi'nde düzenlenen etkinliklerde COVID-19 tedbirlerine dikkat edilecek. Etkinlik alanında konuklardan Aşı Kartı veya en geç 48 saat öncesinden yapılmış PCR test sonucu talep edilecek. Aşı Kartı veya PCR sonucu olmayanların etkinlik alanına girişine müsaade edilmeyecek. Ayrıca salon girişlerinde HES Kodu kontrolü de yapılacak. HM