Rakip Bozüyük Vitra oldu
TFF 3. Lig 1. Grup'ta geçtiğimiz Pazar günü Belediye Derincespor'a 2-1 kaybeden Eskişehirspor, pazartesi günü izin yapmıştı. Siyah Kırmızılı takım bugün öğlen tesislerde toplanarak saat 14.00'te Bozüyük Vitraspor ile hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Bozüyük ekibi Bilecik'teki tek amatör lig olan 1. Amatör'de mücadele ediyor. Tesislerde oynanan maçta her iki takım da eksiklerini gördü.

Başarı dileklerinde bulundular
Maçta Eskişehirspor Utku Kızılkaya'nın penaltı golüyle öne geçti. İlk devre bu skorla sona erdi. İkinci devre her iki takım da değişiklikler yaptı. Utku Kızılkaya, Berkay Tanır ve Hasan Alp Altınoluk'un attığı gollerle Es Es maçı 4-2 kazandı. Eskişehirli antrenörler Kerem Erdem, yardımcı antrenör Cem Erdem ve kaleci antrenörü Mehmet Şengün'ün çalıştırdığı ve kadrosunda çok sayıda Eskişehirli futbolcusu bulunan Bozüyük Vitraspor, Es Es'e başarılar diledi.


Eskişehirspor'un yeni başkanı Erkan Koca, Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde oynanan Eskişehirspor-Bozüyük Vitraspor hazırlık maçını başkan odasından takip etti.