Maddi imkansızlıklar yüzünden 15 günlük kampı 10 güne düşüren yönetim, 200 bin TL'yi bulan kamp masrafları için destek ve sponsor arayışlarını sürdürüyor. TFF 2. Lig'de ilk yarı perdesini kapatan ve ikinci yarı hazırlıklarına erken başlayan Eskişehirspor'un devre arası hazırlık ve kamp programı belli oldu.

10 GÜNLÜK KAMP
Teknik Direktör Suat Kaya'nın talebi doğrultusunda daha önce 15 gün olarak belirlenen devre arası kampını, maddi imkansızlıklar yüzünden 10 güne düşüren yönetim, takımı 29 Aralık-8 Ocak tarihlerinde Antalya'ya kampa gönderecek.

İKİ ÖZEL MAÇ OYNANACAK
Eskişehir'in dondurucu soğuk havasından kaçarak takımı 10 gün Akdeniz bölgesinde kampa alacak Teknik Direktör Suat Kaya, yoğun antrenman programıyla geçecek kamp süresince en az iki hazırlık maçı yapmayı planlıyor.

YÖNETİM PARA ARIYOR
Diğer taraftan Antalya'nın Kundu bölgesindeki Melas Otel'de yapılacak kamp öncesi, yaklaşık 200 bin TL'yi bulan masraflar için sponsor arayışına giren ve şehirden destek bekleyen yönetim, kaynak konusunda arayışlarını sürdürüyor.



Eskişehir'in dondurucu soğuk havasından kurtulmak isteyen Teknik Direktör Suat Kaya, takımı 10 günlüğüne Antalya'da kampa alacak.