İmza töreni düzenlendi
2022-2023 sezonunda 3. Lig 1. Grup'ta mücadele edecek olan Eskişehirspor'da forma sponsoru kesinleşti. 2022-2023 sezonunda Eskişehirspor'un forma sponsorluğunu Lennas firması üstlendi. Dün, Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde imza töreni düzenlendi. Düzenlenen imza töreninde Eskişehirspor Kulüp Başkanı Mehmet Şimşek, Altyapı Sorumlusu Selim Demircioğlu ve Lennas şirket sahibi Celalettin Kayahan yer aldı.

Maddi beklenti bulunmuyor
Başkan Mehmet Şimşek yaptığı açıklamada 'Lennas firmasına çok teşekkür ederiz. Maddi bir beklenti olmadan A takımımızın forma sponsoru oldular. Emeği geçen Selim Demircioğlu'na ve firma sahibine teşekkür ediyorum. Sponsor firmamız Eskişehir firması değil. İstanbul ve İzmir'de faaliyetler yapıyorlar. Ürünler internet sitesinden ve maç günü stadyumda açılacak stantlarda satılacak' ifadelerine yer verdi.

'Kulübe yazık etmeyin sahip çıkın'

Lennas firması sahibi Celalettin Kayahan, 'Eskişehirspor ile olmaktan çok mutluyuz. Tercih sebebimiz kuşkusuz taraftar… Hikayesi olan bir kulüp. İkincisi Selim beyle olan muhabbetimiz. Bu kulübe bu şehrin sahip çıkması gerekiyor. Şehrin ileri gelenlerine buradan sesleniyorum. Bu kulübe yazık etmeyin sahip çıkın. Formalar önümüzdeki hafta tanıtılacak. 3 forma tasarlanıyor 4'üncü formayı taraftarımız belirleyebilir. Anket açmayı düşünüyoruz' dedi.