Ligde onur mücadelesi veren Siyah kırmızılı takımın, Adana Demirspor karşısında aldığı beraberlik, şampiyonluk yolunda önemli avantaj kaybeden Adana Demirspor taraftarlarını çileden çıkardı.
Eskişehirspor'a ağır eleştiriler ve çirkin iddialarda bulunan ADS taraftarlarına, sosyal medyadan cevap veren birçok Eskişehirspor taraftarı, güçlü kadrosu ile Siyah kırmızılı gençler karşısında puan kaybeden ADS'nin, bu tür bahanelere sığınmamalarını istedi.
Eskişehirspor taraftarlarının sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımların bazıları ise şöyle;
Ömer Uçar; Küme düştün, maça çıkma. Maça çıktın, oynama. Oynadın, gol atma. Gol attın, sevinme. Sen önce kendi işine bakıp topunu oynayacaksın. Rakibini ciddiye alıp saygı duyacaksın. Yoksa böyle çoluk çocukla da olsa adamı deli eder Eskişehirspor.
Ferhat Odabaşı: Onur mücadelesi veren Eskişehirspor'u camiasını başta genç kaleci kardeşim Cengiz Alp olmak üzere tüm takımı, teknik heyeti ve zor süreci yönetmeye çalışan Eskişehirspor yönetimini kutlarım! ESES'e gönül veren gerçek emekçilere de saygı ve selamlarımı gönderiyorum.
İzzet yıldırım; Es Es in onuru. AdanaDemirspor'a fazla geldi. Şampiyonluğa oynadığımız sene bize kendi sahamızda 4 attınız . Nasip değilmiş dedik uğurladık sizi. Ayıp beyler ayıp. Bu çocuklar her maç böyle mücadele ediyor. Zahmet edip bir kaç maçımızı izleseydiniz.
Mustafa Çevik; Bütün Ümidim Gençliktedir. (Mustafa Kemal Atatürk) Kimse boş yapmasın. 17-18 yaşındaki çocuklar bugün kendilerini için şehrin ŞEREFİ için oynadı.4 maçtır gol atamayan ligin dibindeki takımı yenemiyorsan İFTİRA atmayacaksınız.