Öte yandan gözler artık tekrar genel kurula çevrildi. Kulüpte Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Pazar günü 14.00'te yapılacak. Mehmet Şimşek'in yönetimini güçlendirerek başkanlığa devam etmesi bekleniyor.

Gözler yine genel kurulda
Eskişehirspor camiasının gündemi günlerdir Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'ydu. 8 Haziran Çarşamba akşamı Eskişehirspor'u ziyaret eden Kasapoğlu, altyapıya yeni tesis yapılacağı müjdesini vermişti. Bu müjdenin ardından Siyah Kırmızılı camiada geleceğe dair umutlar artarken Başkan Mehmet Şimşek ve yöneticilerin görevlere devam etme konusunda moralleri yerine geldi.

Yarın devam edecek
Olağan Mali Genel Kurul ve Seçimli Genel Kurul için ilk olarak 27 Mayıs'ta toplanılmış ancak yeterli çoğunluk sağlanamadığı için ertelenmişti. Ardından 3 Haziran'da tekrar toplanılmış ve çoğunluk aranmadığı için Olağan Mali Genel Kurul yapılarak yönetim mali açıdan ibra edilmişti. Başkan adayı çıkamadığı için Olağanüstü Seçimli Genel Kurul'a ise ara verilmişti. Genel kurul Pazar günü kaldığı yerden devam edecek.

Yönetim güçlenecek
Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Pazar günü saat 14.00'te Hasan Polatkan Kültür Merkezi'nde yapılacak. Şu ana kadar başkan adayı çıkmazken Mehmet Şimşek'in tekrar göreve devam edeceği düşünülüyor. Öte yandan yönetimde değişiklikler olacak. Mevcut yönetimde göreve devam etmek istemeyen birkaç yöneticinin olduğu biliniyordu. Bu isimler yeni yönetimde olmayacakken katılacak yeni isimlerle yönetim güçlenecek.