Eskişehirspor yönetiminin büyük bir beklenti içinde olduğu Esestoken, satışa çıkalı bir hafta olmasına rağmen beklenen ilgiyi görmedi.

HEDEF 260 MİLYON TOKEN SATIŞI

260 milyon token satışı hedefi ile yola çıkan Eskişehirspor yönetimi, 8 Mart tarihinde ilk arz olarak satışa çıkartılan 12 milyon Esestoken satışında umduğunu bulamadı.

HAYAL KIRIKLIĞI

Pul satışı, fidan kampanyası ve en önemlisi dijital para projelerinden büyük beklentiler içine giren yönetim, bir hafta önce satışa çıkartılan Esestoken dijital parada tam bir hayal kırıklığı yaşadı.

HENÜZ 5 MİLYONA BİLE ULAŞAMADI

260 milyon Esestoken satışı hedefleyen yönetim, geride kalan bir hafta süre içinde sadece 5 milyon token satışı görebildi.

Token satışında hedefin Yüzde 2'sine bile ulaşamayan yönetimin, pul satışı ve fidan kampanyası ile ilgili daha ciddi çalışması bekleniyor.

TARAFTARLARA NE AVANTAJ SAĞLAYACAK?

Diğer taraftan Eskişehirspor yönetimi, daha önce yaptığı açıklamada, Esestoken alan taraftarların yararlanabileceği avantajları bu şekilde açıklamıştı; Söz konusu token'ların satışı Eskişehirspor için önemli bir gelir kaynağı olacak. Taraftarlar ise ellerindeki token'ları üç temel başlık altında değerlendirebilecek.

İlk olarak projeye özel hazırlanan Eskişehirspor aplikasyonu üzerinde, token'larını kullanarak özel içeriklere ve anketlere erişebilecek; kimi zaman sporcularla özel buluşmalara katılabilecekler. Aynı zamanda bu aplikasyon üzerinden sadece Eskişehirspor'a ilişkin haberleri değil, tüm liglerle ilgili genel bilgilere ve maç sonuçlarına ulaşabilecekler. Bunun yanında taraftarlar, ellerindeki token'ları Bitci Teknoloji'nin kripto paradan TL'ye ödeme platformu Bitci Pay ile anlaşması bulunan tüm noktalarda alışveriş için kullanabilecekler. Son olarak söz konusu token'ların Bitci.com üzerinden işlem görmeye başlamasıyla birlikte, diledikleri zaman bu token'ları alıp satabilecekler.