AK Parti İl Başkanı Zihni Çalışkan, İYİ Parti İl Başkanı Emine Edizgil, MHP Odunpazarı İlçe Başkanı Mustafa Komar ile Tepebaşı İlçe Başkanı Uğur Yüceses, Sarar Protokol Müdürü Alaattin Çoban ve çok sayıda vatandaşın hazır bulunduğu törende katılımcılar, ESFORM Şirketler Grubu Başkanı Atila Biçer'e başarılarının devamını diledi. Konuya ilişkin bilgi veren Biçer, 16 yıldır inşaat, emlak ve otomobil sektöründe faaliyet gösterdiklerini söyledi.
Eskişehirlileri kaliteli, deprem yönetmeliğine uygun ev sahibi yapmak istediklerini anlatan Biçer, şöyle konuştu: 'İnsanlarımızın 'kurumsal' kimlikle faaliyet gösteren firmalarla değil Eskişehir'in kalbinde yetişmiş firmalarla çalışmalarını istiyoruz. 1,5 yıl önce ESFORM Şirketler Grubunu kurdum. Şirketler grubumuzun bünyesinde iki emlak, bir otomotiv ofisi, iki de kafemiz mevcut. 22 kişiyi istihdam ediyoruz. Kendimden ziyade güler yüzlü çalışanlarımın emeklerini boşa çıkartmayacaklarını umut ederek Eskişehir'deki tüm aileleri ev sahibi yapmayı istiyoruz. Biz ev sahibi değil komşu olmaya geldik. Hepinizin birer komşusuyuz.'
Tören, açılış konuşmaları, dua okunması, kurban ve kurdele kesiminin ardından son buldu. Adres: Kurtuluş Mahallesi Şıngır Sokak No: 3/B Odunpazarı/Eskişehir.