PARTİMİZİN VAADİ BELLİ
'Elimizden geleni yapmak istiyoruz Eskişehir için' diyen Örencik,'Burada gençlere hitap ettiğimizi de biliyorum. Gençler bize gelip partimizle ilgili soru soruyorlar. Çok iyi referanslar alıyoruz onlardan. Çok ilgililer partimize. Tepebaşı'nda mahalleleri gezdik ve Zafer Partisi'ne olan ilgili gördük. İnsanlar Ümit Özdağ'ı biliyorlar, vaatlerini biliyorlar. Diğer partilerin vaatleri yok. CHP'nin vaat ne? Zafer Partisi'nin vaadi var. Suriyeliler Türkiye'den gidecek. Suriyeliler Türkiye'den gitmedikçe Türkiye'nin ekonomisinin düzelme şansı yok. Çünkü ev kiraları yükseliyor, enflasyon yükseliyor, işsizlik yükseliyor. 144 milyar dolar harcadık 10 yılda Suriyelilere. Biz bu parayı kendi vatandaşımıza kullansaydık çok farklı bir ülke olurduk. Biz Atatürk çizgisinde Türk milliyetçisiyiz' dedi.

MANSUR YAVAŞ ADAY OLMALI
Mansur Yavaş cumhurbaşkanı adayı olmazsa Ümit Özdağ'ın cumhurbaşkanı adayı olarak çıkacağını belirten Örencik, '14 Mayıs bizim için sürpriz olmadı. Biz de buna göre kendimizi hazırlıyoruz. Ümit Özdağ bizim adayımızdır. 3 ay önce Mansur Yavaş çıkarsa biz destekleyeceğiz. Biz Altılı Masa'yı bekliyoruz. Onların çıkaracağı adaya göre belirleyeceğiz' diye konuştu.

MİLLETVEKİLİ ADAYI OLACAĞIM
Eskişehir'de doğduğunu ve çocukluğunun Eskişehir'de geçtiğini söyleyen Örencik, 'Eskişehir'de 6 tane milletvekili adayı çıkaracağız. Bir tanesi de benim. Eskişehir'e yeni bir katkı getireceğimizi düşünüyoruz' şeklinde konuştu. HM