ESKİŞEHİR'E İNANCIMIZ TAM
Eskişehir'in Türkiye'nin ekonomik gücüne olan katkısına da değinen TÜRKONFED Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Sönmez, 'Eskişehir, yüksek teknoloji geliştirme potansiyeli ile sanayimiz ve ekonomimiz için yüksek katma değer yaratan kentlerimizden biri. 2 milyar doların üzerinde yıllık ihracatıyla fark yaratırken, bu rakamın yüzde 15'ini ileri teknoloji ürünler oluşturuyor. Ülkemiz ortalaması 3,8 iken Eskişehir'in ileri teknoloji ürünlerde sağladığı katkının, yüksek katma değerli üretimle güçlenen sanayi ile Hayalimizdeki Türkiye'ye giden dönüşüm yolculuğumuzu ivmelendirecek güce sahip olduğuna yürekten inanıyorum' ifadelerini kullandı.

KOBİ'LERİN FARKINDALIĞI ARTIYOR

KOBİ'lerin işletme sermayesi, finansmana erişim, kalifiye eleman ve kurumsallaşma konularında yaşadıkları sorunlara dikkat çeken TÜRKONFED Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı, MARSİFED Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Kaya, 'Programın Eskişehir'deki etkinliğe katılan KOBİ'lerimize de faydalı olacağına inanıyorum' diye konuştu.

EV SAHİPLİĞİ YAPMAKTAN MUTLUYUZ

ESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Işık ise şunları söyledi; 'İşimi Yönetebiliyorum Programı da çok değerli konularda bilgi verirken, bundan daha da değerli olarak becerilerimizi geliştirmeyi hedefliyor. Böylesine önemli ve kapsamlı bir programa, Anadolu'nun yıldızı olan Eskişehir'imizde ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyuyoruz.' HM