Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Gürdal Sarıkaya depremzedelere olan hizmetinden dolayı Gürbüz Yılmaz'a teşekkür plaketi takdim etti.

ÖRNEK DAVRANIŞ
Deprem bölgesinden Eskişehir'e gelen depremzede vatandaşların bir bölümü Eskişehir Öğretmenevi'ne yerleştirildi. Öğretmenevinin berberi Gürbüz Yılmaz da depremzede vatandaşlara ücretsiz tıraş hizmeti vererek örnek bir davranışa imza attı. Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Gürdal Sarıklaya, 'Türkiye'de son yılların en büyük doğal afeti olan depremlerle karşı karşıyayız. Öğretmenevimiz deprem bölgelerinden gelen insanlara kapılarını açtı. Burada da misafirlerimiz kalıyor. Gürbüz ustamız da depremzede misafirlerimize ücretsiz olarak hizmet veriyor. Berberler ve Kuaförler Odası camiamız merhametli bir camiadır. Biz oda olarak üzerimize düşen görevle deprem bölgelerine yardımlarımızı yaptık. Şimdi şehrimize gelen misafirlerimizin kişisel bakımlarını üstlendik. İnşallah bundan sonra da yurtlarda tıraşımız olacak. 25 kadın ve 25 erkek meslektaşımızla yurtlarımızı ziyaret edeceğiz' dedi.

ESKİŞEHİR KUCAK AÇTI
Tıraşın depremzedeler için bir moral ve motivasyon kaynağı olmasını umduklarını belirten Sarıkaya, 'Vatandaşlarımıza bir nebze tebessüm ettirebilmek istiyoruz. Amacımız bir nebze de olsa onlara dokunup mutlu edebilmek' dedi. Sarıkaya ayrıca Eskişehir olarak depremzedelere kucak açtıklarını ve açmaya da devam edeceklerini ifade ederek depremzedelere olan hizmetinden dolayı berber Gürbüz Yılmaz'a teşekkür plaketi takdim etti. Yılmaz da ellerinden geldiğince depremzedelere yardımcı olmaya çalıştıklarını belirterek tüm ülkeye geçmiş olsun dileklerini iletti.