Siyah Kırmızılı takımda Yardımcı Teknik Adamlardan Evrensel Heper'in testinin pozitif çıkması, teknik kadroda ve takımda paniğe neden oldu. Teknik Direktör Cengiz Seçsev de, orta düzeyde semptomlar göstermesi yüzünden, tedbir amaçlı bugün antrenmana çıkmadı.

HEPER KARANTİNADA
Geçtiğimiz günlerde Yardımcı Teknik Adam Evrensel Heper'in testinin pozitif çıkması ve tedavisinin başlamasının ardından, başta Teknik Direktör Cengiz Seçsev olmak üzere yardımcıları ve Siyah Kırmızılı futbolcuları Covid-19 endişesi sardı.

SEÇSEV: BELİRTİLER VAR
Kendisinin de orta düzeyde semptomlar gösterdiğini enfekte olma ihtimalinin yüksek gözüktüğünü belirten Teknik Direktör Cengiz Seçsev, Covid-19 testi olduğunu ve sonuç çıkana kadar tedbir amaçlı bugün yapılan antrenmana katılmayacağını söyledi.
DR. KURTGÖZ: GEREKLİ ÖNLEMLERİ ALACAĞIZ
Kulüp Doktoru Barış Kurtgöz ise, yardımcı hoca Evrensel Heper'in karantinaya alındığını, Teknik Direktör Cengiz Seçsev'in de yapılan Covid-19 testinden çıkacak sonuca göre, gerekli önlemleri alacaklarını ve tüm takımın Covid-19 testinden geçebileceğini söyledi.