Odunpazarı Belediyesi tarafından Ihlamurkent Mahallesi'ne Nalan Kaya Gündüz Bakım Evi ve Kreşi açılış töreninde konuşan Başkan Kazım Kurt, 'Buraya Nalan Kaya adını vermekten onur duyuyoruz. Çocuklar mutlu olsun, geleceğe güzel gözlerle baksın, güzel beyinlerle yetişsin istiyoruz' dedi.

YENİ BİR KREŞ DAHA AÇILDI
Odunpazarı Belediyesi tarafından Ihlamurkent Mahallesi'ne Nalan Kaya Gündüz Bakım Evi ve Kreşi açıldı. Açılışa Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, CHP Eskişehir İl Başkanı Recep Taşel, CHP Odunpazarı İlçe Başkanı Rahmi Çınar, Selka Şirketler Grubu Kurucusu ve Onursal Başkanı Selahattin Kaya, eşi Nalan Kaya, çocukları ve torunları ile belediye meclis üyeleri, Ihlamurkent Mahalle Muhtarı Birsen Canbaz, Vadişehir Mahalle Muhtarı Kadir Şen de katıldı. Açılışta kısa bir konuşma yapan Nalan Kaya, 'Çocuklara mutluluklar başarılar diliyorum. Mutlu olsunlar. Dünyaya güzel gözlerle baksınlar' dedi.

GÜZEL GÖZLERLE BAKSINLAR
Kreşe Nalan Kaya adını vermekten onur duyduklarını söyleyen Kazım Kurt, 'Her mahallede bir kreş sözümüzü yerine getirmek için yaptığımız mücadelede bize vermiş olduğunuz destek nedeniyle çok teşekkür ediyorum. Eskişehir'de sadece Odunpazarı bölgesinde 0-5 yaş arası 35 bin çocuk var. Bunların tamamının kreş ihtiyacı olduğunu iddia ediyoruz ve bunun tamamlanması için elimizden gelen bütün çabayı gösteriyoruz. Bunu yaparken bize destek olan Kaya ailesine çok teşekkür ediyorum. Çünkü Kaya ailesi Odunpazarı Belediyesi için önemli ailelerden birisi. Aynı zamanda bizim spor çalışmalarımızın da sponsorluğunu da yapan Selka'nın yönetimi onlardan oluşuyor. Bugün buraya Nalan Kaya adını vermekten büyük onur duyuyoruz. Çocuklar mutlu olsun, geleceğe güzel gözlerle baksın, güzel beyinlerle yetişsin istiyoruz. Hep birlikte bunu istiyoruz. Hayırlı uğurlu olsun. Tekrar çok teşekkür ediyorum' diye konuştu.

ÇOCUKLARLA FOTOĞRAF ÇEKTİRDİLER
Yapılan konuşmaların ardından kreşte eğitim gören çocuklar, konuklara dans ve oyun gösterilerini sundu. Daha sonra ise Başkan Kazım Kurt ve beraberindeki Kaya ailesi ile birlikte kreşi gezdi. Öğretmenlerden kreş hakkında bilgi alan Başkan Kurt ve Kaya ailesi, minik öğrencilerle fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi. HM