İl Başkanı Hasan Yücel vatandaşla buluşmaya başladıklarını ifade ederek parti çalışmaları hakkında bilgi verdi. Yücel ayrıca seçim takvimi belirlendiğinde Genç Parti Lideri Cem Uzan'ın da Türkiye'de olacağını söyledi.

81 İLDE YAPILANDI
Seçim tarihi yaklaştıkça partilerde çalışmalarını devam ettiriyor. Yıllar sonra yeniden siyaset arenasında yer alan Genç Parti de 81 İl'de yapılanmasını tamamladı. Eskişehir'de de çalışmalarını devam ettiren Genç Parti İl Yönetimi Hamamyolu Caddesinde vatandaşla bulaşarak çorba ikramında bulundu. Öte yandan Genç Parti İl Başkanı Hasan Yücel parti çalışmaları hakkında bilgi vererek, Eskişehir'de 4-5 bin arasında üyeye ulaştıklarını söyledi.

4-5 BİN ÜYEYE ULAŞTIK
Yücel, 'Ocak 28'de İl Kongresini gerçekleştireceğiz. Teşkilatlarımızın çalışmaları devam ediyor. Bizim partimizin seçime girmesinde hiçbir engel yok. Genel Başkanımız da Cem Uzan olarak oyumuzu kullanacağız. Yaklaşık 4-5 bin üyemize ulaştık. Yaklaşık 7-8 aydır çalışmalarımız devam ediyor. Ayın sonunda Genel Başkanımız ekonomi paketini açıklayacak. Paket içerisinde çok güzel çalışmaların olduğunu söylemeliyim. Vatandaşlarımızı bu konuda bilinçlendireceğiz' dedi.

SEÇİM TAKVİMİ AÇIKLANINCA LİDERİMİZ GELECEK
Yücel seçim takvimi açıklandıktan sonra Genç Parti Liderinin Türkiye'de olacağını belirtti. Yücel, '2002 yılında kurulduğumuzda 2 ay gibi kısa bir sürede çalışarak yüzde 7,9 oranında oy aldık. Bu da bizim bir başarımızdı. Genel Başkanımızın başarısıyla oldu. Bu kez daha aktif ve güzel çalışmalarımız olacak. Genel Başkanımız Cem Uzan Türkiye'ye muhakkak geliyor. Gelmesinde herhangi bir engel yok. Bununla ilgili bizleri bilgilendirdiler. Seçim takvimi belirlendikten sonra Genel Başkanımız Türkiye'de olacak' diye konuştu. HM