Kabus gibi ilk devre
Dakika 4'te sol kanattan gelen Ömer, Ayberk'i gördü. Ayberk'in ortasında top savunmaya çarparak dışarı gitti. Devamında kullanılan köşe vuruşunda savunmadan dönen topta Hamza şutunu çekti ama kaleci İsmail gole izin vermedi. Kepez 10'da golü buldu. Hızlı kullanılan taçta Berat, savunmasının dalgınlığından yararlanarak topu filelerle buluşturdu. Eskişehirspor 33'de etkili geldi. Kontratakta Onur Arı müsait pozisyondaki Hamza'ya bıraktı. Hamza'nın şutunda İsmail kalesini gole kapattı. 5 dakika uzayan maçın 45+4'ündü dakikasında defansın arkasına atılan topta Berat farkı 2'ye çıkarttı ve ilk devre 2-0 Kepez üstünlüğü ile bitti.

Farkı azaltmayı bildik
Eskişehirspor ikinci devrede daha iyi bir performans sergiledi. Dakika 48'de kazanılan serbest vuruşta Tufan Kelleci kaleye nişanladı ancak top kaleci Ali'de kaldı. 50'de Eskişehirspor savunmasının adeta uyuması üzerine gol geldi. Savunmanın arkasına atılan topta Mehmet fileleri havalandırarak skoru 3-0 yaptı. 56'da Berkay Tanır şutunu çekti ancak top doğrudan kalecinin üzerine gitti. 58'de Barış Memiş defansın arkasına koşan Berkay'a aktardı. Berkay topu Onur Arı'ya verdi. Onur rakibini çalımlayarak topu düzeltti ve şık bir vuruşla farkı 2'ye indirdi 3-1.

Berkay ile umutlandık
Yapılan baskı sonucu sağ kanatta topla buluşan Can bekletmeden içeri gönderdi, Berkay çok şık bir kafa vuruşu ile skoru 3-2 yaptı. Dakikalar 70'i gösterirken Tufan Kelleci uzaktan şansını denedi ama top kaleyi tutmadı. Es Es dakika 80'de bir kez daha Tufan ile gole yaklaştı. Etkili gelen Siyah Kırmızılı takımda Tufan Kelleci'nin şutu az farkla dışarı gitti. 90'da Ozan Can Dursun, Mehmet Taşçı'yı çalımlayarak dar bir açıdan şutunu çekti ve Kepez Belediye skoru 4-2'ye getirdi. İlk devrede vasatı aşamayan Eskişehirspor ikinci devrede toparlanıp 2 gol bulsa da Kepez Belediyespor maçı 4-2'lik skorla kazandı.

Eskişehirspor
Kayacan Erdoğan (dk. 58 E. Kaptan)
Ömer İnan (dk. 81 Furkan Korkut)
Eray Ertorun
İsmet Kavuştu
Bartu Göçmen
Serdar Sudun (dk. 65 T. Yakut)
Hamza Ok
Ayberk Altan (dk. 55 Barış Memiş)
Melih Bostan (dk. 42 Can Bayırkan)
İsmail Haktan Odabaşı
Onur Arı (dk. 78 Arda Yumurtacı)
TD: Özcan Kızıltan