Birlikte yemek yediler
Eskişehirspor, geride kalan 6 maçtan sadece 1 puan aldı. Son olarak Edirnespor maçında adeta hakem kurbanı olan Es Es 3-1'lik mağlubiyet almıştı. Futbolcular, Cumartesi günü oynanacak Karşıyaka maçı için sıkı çalışıyor. Geride bıraktığımız Salı akşamı Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde antrenman sonrası oyuncular ile bir araya gelen ve akşam yemeğini birlikte yiyen Başkan Mehmet Şimşek ve yöneticiler, Çarşamba günü de takım ile bir mekanda akşam yemeğinde bir araya geldiler.

Artık güldürün yüzümüzü
Düzenlenen yemekte bir konuşma yapan Başkan Mehmet Şimşek'in '3. Lig'de son sıradayız. Bu tablo bizlere hiç yakışmıyor. 6 Maçta sadece 1 puan aldınız. Herkes sizden bir galibiyet bekliyor. Çıkın Karşıyaka maçını kazanın. Bizler sizin arkanızdayız ve güveniyoruz. Artık güldürün herkesin yüzünü' dediği öğrenildi. Eskişehirsporlu futbolcular Başkan Mehmet Şimşek'i dikkatle dinledi. Antrenmanlarda da hırslı olan futbolcuların ezeli rakip Karşıyaka'yı yenerek ligde ilk galibiyetini alıp yeni bir sayfa açmak istiyor.



Destek zamanı
TFF 3. Lig'de Cumartesi akşamı saat 19.00'da Eskişehirspor, 7'nci hafta maçında Karşıyaka'yı ağırlayacak. Kritik maçın bilet satışı sürüyor. Maçta tribünde yerini almak isteyen taraftarlar gişelerden ve Passolig'in internet sitesinden biletlerini alabiliyor. Batı tribünü 50 TL, maraton tribünü ise 25 TL'den satışta. Ezeli rakiplerin yıllar sonra karşı karşıya geleceği maça ilginin yüksek olacağı düşünülüyor. HM