Kupada Çankaya FK'yı eleyen ardından deplasmanda Şile Yıldızspor ile berabere kalan Kırmızı Şimşekler toparlanma belirtileri göstermişti. Yarın akşam heder kazanıp camiaya 3 puan armağan etmek.

Takım moralli
3. Lig'de sezona istediği gibi başlayamayan Es ES, ilk 2 maçta 2 sahadan mağlubiyetle ayrılmıştı. Eskişehirspor, önce kupada oynanan Çankaya FK maçında uzatmalarda tur atlamış, ardından ligde 3'üncü hafta maçında deplasmanda Şile Yıldızspor ile 1-1 berabere kalarak az da olsa morallenmişti. Özgüven eksikliğini son 2 maçta yavaş yavaş atmaya başlayan Es Es'te Teknik Direktör Cüneyt Biçer, Hacettepe maçı öncesi planlarını galibiyet üzerine kurdu.

Maça hazırlar
Siyah-Kırmızılı takım yarın akşam oynayacağı Hacettepe 1945 SK maçının hazırlıklarını bugün yaptığı son antrenmanla noktaladı. Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde Teknik Direktör Cüneyt Biçer ve ekibi yönetiminde başlayan antrenman, ısınmanın ardından sürat çalışması ile devam etti. Antrenman maçın taktiğine yönelik çalışmayla sona erdi. Tesislerde kampa giren Siyah-Kırmızılı takım maç saatini beklemeye çekildi.

Desteğe ihtiyaç var
Siyah-Kırmızılı takım 3. Lig'deki ilk galibiyeti için sahaya çıkacak. Hacettepe 1945 maçında taraftarın desteği bir hayli önemli. Takımın arkasında itici güç olan taraftar bu maçta da takımı yalnız bırakmayacak. Hacettepe 1945 maçının biletleri geçtiğimiz günlerde satışa çıkmıştı. Yarın 10.00-18.00 saatleri arası stadyum gişelerinden satılacak biletler ayrıca Passolig'den de alınabilecek. Maraton tribünü 25 TL, VIP tribünü ise 50 TL'den satışta. Takım zorlu maçı kazanıp taraftarını mutlu etmek istiyor. HM